Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 21.01.2022 17:12
Кількість переглядів: 972

Фото без опису

Сьогодні, 21.01.22 року під головуванням заступника селищного голови  Бориса Чечельницького відбулося  засідання місцевої комісії ТЕБ та НС.

На засіданні комісії розглянуто питання про додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи та забезпечення контролю за їх дотриманням на території Теплицької ТГ.                        

Директор КНП «Теплицький ЦПМСД» Шевчук Г.В. проінформувала  про різке зростання кількості хворих за останній тиждень та стан ситуації із захворюваністю на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 на території громади. Також наголосила на проведенні профілактичних щеплень проти гострої респіраторної хвороби, так як збільшилася кількість хворих та отримання третьої (бустерної, ревакцинальної) дози вакцини проти COVID-19 усім, хто попередньо щепився, щоб посилити ефективність вакцини, яка з часом знижується.

 Вербовата Н.А., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради проінформувала про стан захворюваності серед учнів та вчителів у закладах освіти громади, зокрема повідомила, що протягом останніх днів ситуація щодо захворюваності на дійсно погіршується та запропонувала перевести на дистанційну форму навчання заклади освіти. Керівники опорних закладів загальної середньої освіти громади Пшенична Л.С. та Лайко В.І. підтримали дану пропозицію.

Задорожний В.П. – начальник Теплицького управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області виступив з інформацією, що служба працює в посиленому режимі, здійснюється постійний контроль в закладах освіти, торгівлі щодо виконання постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідеміологічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co-2», наголосив на дотриманні обмежувальних протиепідемічних заходів у закладах торгівлі, громадського харчування та інших громадських будівлях і спорудах  на території Теплицької ТГ.

За результатами інформації членів та запрошених на засідання комісії прийнято відповідні рішення, зокрема:

1. Інформації: заступника голови Теплицької селищної ради Чечельницького Б.О., директора КНП «Теплицький ЦПМСД» Шевчук Г.В., начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Вербоватої Н.А., керівників опорних закладів загальної середньої освіти громади Пшеничної Л.С. та Лайко В.І., начальника Теплицького управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області  Задорожного В. П. взяти до відома.

2. Керівникам закладів загальної середньої та позашкільної освіти перевести заклади на дистанційну форму здобуття освіти з 24.01.2022 р. по 04.02.2022 р.

3. Відділу освіти, культури, молоді та спорту Теплицької селищної ради (Вербовата Н.А.) тримати на контролі стан захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 в закладах освіти.

Протокол комісії №2

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь