Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування з технічних та якісних характеристик предмета закупівлі "Розподіл електричної енергії"

Дата: 04.01.2022 15:45
Кількість переглядів: 901

Фото без опису

З метою організації відповідних умов праці  та забезпечення  невідкладних потреб будівель Теплицької селищної ради на 2022 рік  існує  потреба  у закупівлі послуги розподілу електричної енергії.

Підтвердженням для застосування переговорної процедури  закупівлі, що  підтверджує винятковість ситуації щодо неможливості застосувати іншу, конкурентну процедуру закупівлі, є відкритий реєстрліцензіатів, згідно з яким АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО», код ЄДРПОУ 00130694, має ліцензію  на здійснення  послуг з розподілу електроенергії

Відповідно до зведеного реєстру суб’єктів природних монополій, розташованого на сайті Антимонопольного комітету України за адресою https://amcu.gov.ua/storage/app/sites/1/uploaded-files/zvmonopols_november.pdf, станом на 30.11.2020 р. під номером №92 та реєстру суб’єктів природних монополій, які провадять господарську діяльність у сфері енергетики  станом 30.11.2020 року за адресою: https://www.nerc.gov.ua/data/filearch/litsenziini_reestry/reestr_monopol_energo.pdf під №56 АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО" займає монопольне становище з розподілу електричної енергії  на території Вінницької області, а також частково території Київської, Черкаської та Житомирської областей (пооб’єктний перелік системи розподілу електричної енергії  відповідно Постанови  НКРЕКП  від 13.11.2018 р. №1414).

Отже, дані послуги з розподілу електричної енергії за нашим місцезнаходженням можуть бути надані лише певним виконавцем, а саме АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО».

Інша альтернатива відсутня.

Тому, договір про закупівлю послуги з розподілу електроенергії, може бути укладений лише з одним виконавцем, а саме з АТ"ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО".

Очікувана вартість суми закупівлі послуги з розподілу електричної енергії  168 975,74 грн. з ПДВ розрахована з урахуванням орієнтовного  обсягу 112 000 кВт*год на рік (з урахуванням минулорічних показників) та тарифу на момент проведення переговорів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь