Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлено про підозру за незаконне заволодіння майже 5 га землі

Дата: 04.01.2022 14:56
Кількість переглядів: 1432

 

За процесуального керівництва Теплицького відділу Гайсинської окружної прокуратури Вінницької області слідчим відділення поліції № 1 Гайсинського РУП ГУНП у Вінницькій області вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочину та кримінального проступку особі, яка із спільниками, вчинила  незаконне заволодіння 4,95 га землі вартістю понад 185 тис. грн., які знаходяться на території Соболівської територіальної громади Гайсинського району і на яку, раніше померлі особи, мала право на приватну власність, але не оформили його, і земельні ділянки перебувала в управлінні місцевої громади.

Шахраї використали завідомо підроблені документи, надали їх державному реєстратору, в результаті чого, було зареєстровано за підозрюваною особою право власності на вищевказані земельні ділянки.

Досудове розслідування триває, встановлюється причетність інших осіб до зазначеного та аналогічних кримінальних правопорушень.

За вчинення вказаних кримінальних правопорушень передбачається кримінальна відповідальність за ч. 4 ст. 358 та ч. 2 ст. 190 КК України у виді штрафу в розмірі до 68 тис. грн., виправні роботи до 2 років, обмеження волі до 5 років, арешт до 6 місяців або позбавлення волі до 3 років.

 

Примітка: Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

Начальник Теплицького відділу

Гайсинської окружної прокуратури                                    Олександр МАЦИК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь