Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Теплику розпочало функціонувати відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання осіб похилого віку та осіб з інвалідністю

Дата: 31.12.2021 12:27
Кількість переглядів: 3101

Фото без опису

Всіх нас з дитинства вчили поважати та шанувати старість. В думці відразу виникає образ стареньких бабусь та дідусів, з вицвівшими від пережитих років очима, але теплим серцем і руками, які завжди пахнуть свіжоспеченим хлібом. Це довгі, до півночі розмови та тиха українська пісня.

Але є ще й інша сторона старості, яку не всі бачать і знають. Це нетоплена напіврозвалена хата, це відчай, це самотність, це відчуття своєї непотрібності, це діти, які відвернулись, чи доля, в якій, як кажуть, краще камінь гризти. Єдиний просвіт у такому житті – це відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання.

Саме таке відділення комунальної установи Теплицької селищної ради «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» розпочинає своє функціонування напередодні Новорічних свят. Відділення створене для обслуговування осіб похилого віку та осіб з інвалідністю, які не здатні до самообслуговування, має гарне та зручне  розташування – у приміщенні Теплицької лікарні, має затишні та теплі кімнати.  Для відкриття відділення у стислі строки було задіяно кошти селищного бюджету та кошти спеціального фонду територіального центру.

Матеріально-технічна база створилася за рахунок власників фермерських господарств, підприємців та інших не байдужих громадян. Величезну подяку хочеться висловити тим, хто не залишився в стороні і вніс свій вклад для того, щоб підопічні відділення відчували себе як вдома, це:

Немировський Павло Ілліч

Яковенко Володимир Володимирович

Гондарук Василь Якович

Музика Олег Григорович

Власюк Іван Михайлович

Задорожний Григорій Іванович

Тягун Валерій Євгенійович

Тягун Євгеній Кирилович

Іщенко Михайло Васильович

Любов та Ігор Войцехівські

Олександр Білик

Жанна та Тарас Лещенко

Олег Олійник

Наталія та Ігор Пастушенко

Ігор та Валентина Марчук

Віталій Бондар

Справжньою окрасою відділення стала ялинка, подарована колишніми працівниками Теплицької РДА, за що їм теж величезна подяка!

Найбільша вдячність за проведені власними силами ремонтні роботи висловлюється особисто від директора Вікторії Коротушенко працівникам територіального центру, які не зважаючи на вихідні, звіти та безліч власних питань і потреб, власними силами здійснювали поточний ремонт відділення.

Підсумовуючи все це, хочеться сказати: покиньте зараз усі справи і подзвоніть своїм батькам, нехай вони відчують себе потрібними! А потім подумайте, можливо поруч у сусідстві є знедолена людина, яка буде почувати себе потрібною та доглянутою саме у стаціонарному відділенні.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь