Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 грудня розпочалися громадські обговорення кандидатур на посаду старости в Стражгородському старостинському окрузі

Дата: 16.12.2021 22:09
Кількість переглядів: 322

 

16 грудня 2021 року розпочалися громадські обговорення кандидатур на посаду старости в селах Стражгород та Розкошівка, що ввійшли до новоствореного Стражгородського старостинського округу відповідно до рішення 15 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 26.11.2021 року №612 «Про внесення змін до рішення Теплицької селищної ради 8 скликання від 29.10.2021 року №525 «Про утворення старостинських округів в Теплицькій територіальній громаді»».

Попередньо у всіх селах відповідного округу були розміщені оголошення про проведення даного зібрання з датою, часом та місцем проведення. Також оголошення про громадські слухання оприлюднені на офіційному сайті Теплицької селищної ради та в газеті «Вісті Тепличчини».

В громадських слуханнях взяли участь: заступник селищного голови Борис Чечельницький, депутат селищної ради, секретар організаційного комітету Максим Мішін, кандидати на посаду старости Володимир Пурдик, Олександр Бандура, Марія Корнега та активні місцеві жителі та ін.

Заступник селищного голови Борис Чечельницький ознайомив присутніх з процедурою обговорення кандидатури на посаду старости та представив кандидатів, які, в свою чергу, розповіли про себе, свою діяльність та поділилися планами на майбутнє.

Під час проведення заходу, в усіх населених пунктах старостату місцеві мешканці висловлювали свою думку стосовно роботи старостинського округу, звертали увагу на наболілі питання.

Слід зауважити, що правом на погодження кандидатури старости можуть скористались учасники, які мають право голосу на виборах та зареєстровані в межах Стражгородського старостинського округу. 

Відповідно до Календарного плану заходів з організації та проведення громадського обговорення кандидатур старост (зі змінами), рівень підтримки кандидатури на посаду старости визначатиметься шляхом письмового опитування жителів в селах Стражгородського старостинського округу ще 17 та 18 грудня (до 18:00 год).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь