Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

22 листопада стартували громадські обговорення у старостинських округах Теплицької територіальної громади

Дата: 22.11.2021 22:26
Кількість переглядів: 621

 

22 листопада 2021 року розпочалися громадські слухання з обговорення кандидатур на посаду старости в селах Веселівка, Костюківка та Саша, що входять до Веселівського старостинського округу відповідно рішення 13 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 29.10.2021 року №525 «Про утворення старостинських округів в Теплицькій територіальній громаді».

Попередньо у всіх селах відповідного округу були розміщені оголошення про проведення даного зібрання з датою, часом та місцем проведення. Також оголошення про громадські слухання було оприлюднено на офіційному сайті Теплицької селищної ради та в газеті «Вісті Тепличчини».

В громадських слуханнях взяли участь: селищний голова Руслан Трамбовецький, секретар селищної ради, голова організаційного комітету з проведення громадського обговорення кандидатур старост в старостинських округах Оксана Сторожук, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради, член організаційного комітету Оксана Назаркевич, депутат селищної ради, секретар організаційного комітету Максим Мішін, кандидати на посади старост, активні місцеві жителі та ін..

Під час проведення заходу було заслухано кандидатів на посаду старости Веселівського старостинського округу Людмилу Меркотан та Володимира Литвинюка та виступи учасників заходу.

Відповідно до Календарного плану заходів з організації та проведення громадського обговорення кандидатур старост, рівень підтримки запропонованих кандидатур на посаду старости визначатиметься шляхом письмового опитування жителів в селах старостату до 24 листопада (18:00 год).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь