Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

18 листопада відбулось засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 18.11.2021 17:19
Кількість переглядів: 827

Фото без опису

18.11.2021 року під головуванням селищного голови Руслана Трамбовецького відбулося  засідання місцевої комісії ТЕБ та НС.

Серед питань порядку денного питання щодо запровадження «ЧЕРВОНОГО» рівня епідеміологічної небезпеки на території Теплицької громади.

Директор КНП «Теплицький ЦПМСД» Шевчук Г.В. проінформувала присутніх про стан ситуації із захворюваністю на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 та повідомила, що на території громади ситуація загально стабільна, критичного приросту захворюваності немає. Також наголосила на проведенні профілактичних щеплень проти гострої респіраторної хвороби.

Вербовата Н.А., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради проінформувала про стан захворюваності серед учнів, вчителів та техпрацівників у закладах освіти громади.

За результатами інформації членів та запрошених на засідання комісії було прийнято відповідні рішення, зокрема:

1. Взяти до відома рішення Державної комісії з питань ТЕБ та НС від 15.11.21 р. №45 «Про встановлення на території Вінницької області «ЧЕРВОНОГО» рівня епідеміологічної небезпеки з 18 листопада 2021 року.

2. Керівникам підприємств, установ, організацій, закладів торгівлі та побутового обслуговування населення незалежно від форм власності забезпечити дотримання обмежень щодо здійснення діяльності, визначених постановою КМУ №1236 від 09.12.2020 року.

3. Виконкому селищної ради, контролюючим та правоохоронним  органам відповідно визначеної законодавством компетенції забезпечити контроль за дотриманням протиепідеміологічних обмежень, визначених законодавством.

4. Керівникам закладів освіти забезпечити відвідування закладів освіти здобувачами освіти з дотриманням обмежень визначених п.п.14, п.3 та п.п.10 п.3-5 постанова КМУ №1236 від 09.12.2020 року.

Протокол комісії №13

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь