Відбулась позачергова 13 сесія Теплицької селищної ради 8 скликання

Дата: 30.10.2021 16:13
Кількість переглядів: 507

Фото без опису

29 жовтня під головуванням селищного голови Руслана Трамбовецького відбулась 13 сесія Теплицької селищної ради 8 скликання.

У роботі пленарного засідання сесії взяли участь 25 депутати селищної ради, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Борис Чечельницький, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Оксана Назаркевич, керівники закладів, установ та виконавчих органів селищної ради, представники громадськості та місцеві ЗМІ.

На порядок денний пленарного засідання 13 сесії винесено 78 питань, які були попередньо обговорені, детально опрацьовані та рекомендовані на затвердження сесії селищної ради профільними депутатськими комісіями.

Також питання пропонованого порядку денного попередньо розглянуті, погоджені та схвалені на засіданні виконавчого комітету селищної ради.

По всіх питаннях порядку денного депутати прийняли відповідні рішення.

Одним з ключових питань, яке розглядалося на сесії – це питання про утворення старостинських округів. Зазначимо, що на пленарне засідання пропонувалось три проекти рішень, зокрема утворення 13 старостинських округів, 12 старостинських окригів та 6 старостинських округів. Отож депутатами прийнято рішення замість 15 старостинських округів залишити 6, а саме:

1. Степанівський старостинський округ з центром в селі Степанівка, до якого входять села Степанівка, Карабелівка, Марківка, Важне та селище Кублич;

2. Стражгородський старостинський округ з центром в селі Стражгород, до якого входять села Стражгород, Розкошівка, Комарівка, Іванів, Шевченківка та селище Розкошівка;

3. Росошанський старостинський округ з центром в селі Росоша, до якого входять села Росоша, Кожухівка, Кам’янки, Погоріла, Кизими, Удич, Червоний Кут;

4. Веселівський старостинський округ з центром в селі Веселівка, якого входять села Веселівка, Костюківка, Саша;

5. Бджільнянський старостинський округ з центром в селі Бджільна, до якого входять села Бджільна, Червона Долина, Пологи, Лозовата, Сокиряни та селище Привітне;

6. Маломочульський старостинський округ з центром в селі Мала Мочулка, до якого входять села Мала Мочулка, Мишарівка, Залужжя.

Також депутати своїм рішенням перемістили бібліотеку для дітей в приміщенні колишньої «восьмирічної школи», туди ж переселити і Музей історії та етнографії Тепличчини, а станцію юних техніків – в будинок дитячої творчості.

Разом з тим, депутати обговорили деякі питання функціонування Теплицького сміттєзвалища, які підняли на сесії громадські активісти.

Поіменне голосування по питаннях порядку денного 13 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних