Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про перебіг вакцинальної кампанії проти COVID-19 на Тепличчині

Дата: 27.10.2021 09:10
Кількість переглядів: 1104

Фото без опису

Минулого тижня на території Тепличчини діагностовано 58 нових випадків COVID-19, госпіталізовано 10 осіб, що майже втричі перевищує темпи захворюваності аналогічного періоду минулого року.

З початку вакцинальної кампанії в Україні, на території нашої громади здійснено 9762 вакцинації, із них завершили вакцинації двома дозами 5100 осіб, що складає 19,87%.

Сьогодні ми маємо реальну можливість протидіяти COVID-19. Тому закликаємо всіх жителів Тепличчини вакцинуватись!

Чим більше людей буде вакциновано, тим швидше ми повернемось до звичного життя.

В смт Теплик  по вул. Незалежності, б.37 в приміщенні будинку культури працює центр масової вакцинації від COVID-19, до якого можуть звернутися всі бажаючі віком від 18 років.

Центр вакцинації працює щоденно з 9-00 до 17-00 години.

Щеплення здійснюється такими вакцинами:

Comirnaty/Pfizer-BioNTech  – це мРНК, вакцина розроблена німецькою біотехнологічною компанією BioNTech спільно з американським фармакологічним концерном Pfizer. Потрібно 2 дози вакцини з інтервалом у 21 день. Схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров'я для екстреного використання. Ефективність 95%.

CoronoVac/SinovacBiotech  - це інактивована, розроблена китайським фармацевтичним підприємством SinovacBiotech. Потрібно 2 дози вакцини з інтервалом у 14-28 днів. Схвалено Всесвітньою організацією охорони здоров'я для екстреного використання. Ефективність 83,5%.

AstraZeneca – це  векторна вакцина, яку розробила шведсько-британська компанія AstraZeneca разом з Оксфордським університетом. Вакцина, вироблена в ЄС, має торговельну марку Vaxzevria, в Південній Кореї – AstraZeneca-SKBio, в Індії – Covishield. Потрібно 2 дози вакцини з інтервалом від 30 днів. Схвалена ВООЗ, ЄС, Канадою, Індією та багатьма іншими країнами для екстреного використання. Застосовується для всіх, старше 18 років. За останніми даними досліджень у реальних умовах, тобто після того, як десятки мільйонів людей у всьому світі щепилися цією вакциною, дві дози AstraZeneca захищають від важкої хвороби та госпіталізації з ефективністю 92% для штаму коронавірусу Дельта та 86% для штаму Альфа.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь