Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання постійної комісії з питань землекористування, природокористування, планування території, підприємницької діяльності та регуляторної політики

Дата: 25.10.2021 22:50
Кількість переглядів: 1382

Фото без опису

25.10.2021 року відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань землекористування, природокористування, планування території, підприємницької діяльності та регуляторної політики. Засідання провів голова комісії Грушовенко Сергій Володимирович.

В роботі постійної комісії взяли участь селищний голова Р.Трамбовецький, секретар селищної ради О.Сторожук, головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, земельних відносин, містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Теплицької селищної ради Я.Крамський, старости села Саша В.Литвинюк та жителі громади, заяви яких розглянула комісія.

На порядку денному засідання розглянуто 60 питань, з них:

1. Про припинення права користування земельними ділянками громадянам

2. Про дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі у приватну власність громадянам

3. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених пунктів на території Теплицької селищної ради.

4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам із земель комунальної власності Теплицької селищної  ради в межах населених пунктів

5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам із земель комунальної власності Теплицької селищної  ради за межами населеного пункту селища Кублич.

6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам із земель комунальної власності Теплицької селищної  ради за межами населеного пункту села Сокиряни.

7. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «Тепликрайагрохім» для іншого сільськогосподарського призначення.

8. Про надання дозволу КЗ «Центр культури і дозвілля Тепличчини» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування.

9. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки в оренду гр.Коковському В.І. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

10. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Маринич Н.П. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок в оренду гр. Ковальчуку В.І. для  сінокосіння

12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам із земель комунальної власності Теплицької селищної  ради за межами населеного пункту смт Теплик (в районі аеродрому)

13. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту для передачі у власність громадянам

14. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в межах населених пунктів для передачі у власність громадянам

15. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в межах населеного пункту із земель комунальної власності Теплицької селищної ради

16. Про дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі у приватну власність громадянам земельних ділянок, які перебували в постійному користуванні

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі  у спільну сумісну власність громадянам в с.Мала Мочулка

18. Про внесення змін до рішення 9 сесії Стражгородської сільської ради 7 скликання від 27 жовтня 2016р. №75 «Про надання дозволу на  виготовлення технічної документації із землеустрою для передачі земельних ділянок в оренду Теплицькому ССТ»

19. Про внесення змін до рішення 41 сесії Комарівської сільської ради 7 скликання від 23.10.2020 р. №603 «Про дозвіл на виготовлення технічної документації по передачі земельних ділянок  у власність Даценко Р.М.»

20. Про внесення змін до рішення 8 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 09.07.2021р. №320 «Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості) Власовчук В.А.»

21. Про внесення змін до рішення 11 сесії Бджілянської сільської ради 6 скликання від 20.08.2008р. №194 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку Бойчуку В.І.»

22. Про внесення змін до рішення 8 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 09.07.2021р. №320 «Про дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі в приватну власність»

23. Про внесення змін до рішення 34 сесії Степанівської сільської ради 7 скликання від 21.05.2020р. №867 «Про дозвіл на виготовлення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі в приватну власність Москалюк К.С.»

24. Про передачу в оренду земельних ділянок в с. Стражгород гр. Каганець П.А.

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки між гр. Токовенко Н.В. та гр. Рамчиковска О.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в с. Мала Мочулка Теплицької селищної ради

26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення  якої змінюється, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі Герсак Р. М.

27. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки населеного пункту с. Бджільна

28. Про відмову в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства

29. Про внесення змін до рішення 8 сесії 8 скликання № 352 «Про дозвіл виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)  по передачі в оренду гр. Голованову О.В.»

30. Про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  гр. Голованову О.В.

31. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Дзюбенку В.О. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Риндюку В.П. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

33. Про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  гр. Музика О.О.

34. Про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  гр. Садовник В.М.

35. Про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  гр. Сокуру М.А.

36. Про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  гр. Кваку О.В.

37. Про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки у  власність для ведення особистого селянського господарства  Кравченко С.М.

38. Про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  гр. Кравченку Д.В.

39. Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр. Середюк Т.М.

40. Про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки в постійне користування КП «Житлокомунсервіс-Т»

41. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду гр. Давидову А.М. для  сінокосіння і випасання худоби

42. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах).

ДОДАТКОВІ  ПИТАННЯ

43. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки КП «Житлокомунсервіс-Т» під кладовище.

44. Про  надання  дозволу   на  розроблення  проекту землеустрою   щодо  відведення  земельних ділянок в  оренду гр. Токарчуку В.М. для   сінокосіння  та випасання худоби.

45. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для індивідуального садівництва.

46. Про надання в оренду земельних ділянок ПрАТ «Зернопродукт МХП».

47. Про продаж земельної ділянки земель комунальної власності сільськогосподарського призначення гр. Якушко Ю.В.

48. Про продаж земельних ділянок земель комунальної власності сільськогосподарського призначення гр. Ковальчуку В.І.

49. Про відмову гр. Антонова Л.В.  в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

50. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам Костику С.В., Деменко К.В., Копайгородському О.С. для ведення особистого селянського господарства в с.Червоний Кут.

51. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вечір Ю.Ю. для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Удич.

52. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Якименку О.О. для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Удич.

53. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Литвинюк П.П. в  с. Саша по вул. Вишнева, 29.

54. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Карпенко В.П. в  с. Саша по вул. Вишнева, 29.

55. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Олійник Л.В. для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту смт. Теплик.

56. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій щодо поділу та об’єднання земельних ділянок громадянам Сокотнюку С.В. та Венгуренко К.В..

57. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості) гр. Городнюк Л.В. за межами с. Костюківка.

58. Про внесення змін до рішення 8 сесії 7 скликання Теплицької селищної ради №185-08 від 21.02.2020 року «Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для створення громадських пасовищ».

59. Про внесення змін до рішення 18 сесії 5 скликання Удицької сільської ради № 117 від 02.09.2008 року «Про замовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам на території Удицької сільської ради для ведення особистого селянського господарства».

60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Коваль М. В. та Коваль 1.О.

Переважну більшість питань комісія рекомендувала на розгляд пленарного засідання 13 сесії Теплицької селищної ради, 14 питань – повернула на доопрацювання і додаткове вивчення.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь