Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання постійної комісії з питань землекористування, природокористування, планування території, підприємницької діяльності та регуляторної політики

Дата: 23.03.2021 21:46
Кількість переглядів: 160

В рамках підготовки до 11 сесії постійна комісія з питань землекористування, природокористування, планування території, підприємницької діяльності та регуляторної політики 23 вересня 2021 року втретє провела своє засідання.

На порядок денний винесено питання, які на попередніх засіданнях комісія  повернула на доопрацювання та ретельніше вивчення, а також додаткові питання, які потребують вирішення, зокрема:

1. Про відмову в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тюріній А.В. для ведення особистого селянського господарства.

2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр.Семенюк П.О. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Кривенькому В.А.

4. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва індивідуальних гаражів гр. Вдовиченко Л.І.

5. Про передачу у власність земельних ділянок із земель комунальної власності Теплицької селищної ради

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання в  оренду земельних ділянок громадянам в межах населених пунктів

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на  місцевості) для передачі у спільну сумісну власність громадянам в с. Стражгород Теплицької селищної ради

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у спільну сумісну власність громадянам в с.Мала Мочулка Теплицької селищної ради

9. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність за межами населеного пункту із земель комунальної власності Теплицької селищної ради

10. Про надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельних ділянок у  власність громадянам за межами населених пунктів на території Теплицької селищної ради.

11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби.

12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельних ділянок в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Дзюбенку В.О.

13. Про затвердження Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок вільних земель комунальної власності за межами населених пунктів на території Теплицької селищної ради.

По всіх питаннях постійна комісії прийняла відповідні рекомендації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь