Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні відбулось засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради

Дата: 22.09.2021 16:55
Кількість переглядів: 1107

Фото без опису

22 вересня 2021 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради під керівництвом селищного голови Руслана Трамбовецького.

На засіданні виконкому розглянули питання про надання фінансової допомоги контрактнику, жителям Теплицької ТГ на лікування та допомоги на поховання.

З метою ведення та постійного оновлення реєстру дітей дошкільного, шкільного віку та учнів, які проживають чи перебувають в межах Теплицької територіальної громади при йняли рішення щодо визначення відділу освіти, культури, молоді та спорту Теплицької селищної ради відповідальним за його створення та постійне оновлення.

Затвердили Положення про порядок оплати та надання пільг по оплаті за навчання в КЗ «Теплицька дитяча музична школа» та щомісячну плату за навчання дітей в ньому.

Також розглядалися питання про присвоєння поштових адрес будинкам для оформлення права власності, питання про списання житлових будинків та надання ордерів на видалення зелених насаджень.

Крім того, виконавчим комітетом розглянуто та схвалено проекти рішень, що виносяться на 11 чергову сесію Теплицької селищної ради 8 скликання.

Селищний голова Руслан Трамбовецький проінформував старост щодо ситуації із захворюваністю на COVID-19 по кожному населеному пункті Теплицької ТГ.

Фото без опису            Фото без опису

 Фото без опису             Фото без опису

Після засідання виконкому відбулася зустріч з регіональним менеджером по залученню сімейних молочних ферм ТОВ «Укрмілкінвест» Богданом Курячим, яким ознайомив з проектом створення сімейних молочних ферм, який спрямований на розвиток молочного тваринництва шляхом допомоги у створенні сімейних молочних ферм та молочних кооперативів на їх основі.

Богдан Курячий розпочав свою розповідь з того, що ТОВ «Укрмілкінвест» є компанією, яка спеціалізується в галузі молочного тваринництва з використанням сучасних технологій та має намір реалізувати успішний досвід створення сімейних молочних ферм. Для цього залучають власні кошти та грантові кошти канадського уряду. Проєкт постійно розвивається і розширюється. В перспективних планах - створити сімейні молочні ферми по всій Україні. Проєкт спрямований на розвиток молочного тваринництва шляхом допомоги у створенні сімейних молочних ферм та молочних кооперативів на їх основі. Суть співпраці інвестора з сім’єю, яка виявила бажання створити молочну ферму, полягає у фінансуванні, супроводі та допомозі на всіх етапах: створення проєкту ферми, консультування при будівництві, відбір високопродуктивної худоби, встановлення обладнання, холодильника, фінансовий супровід та впровадження обліку.

Фото без опису         Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь