Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання постійної комісії з питань землекористування, природокористування, планування території, підприємницької діяльності та регуляторної політики

Дата: 03.09.2021 19:04
Кількість переглядів: 1395

02.09.2021 року відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань землекористування, природокористування, планування території, підприємницької діяльності та регуляторної політики. Засідання провів голова комісії Грушовенко Сергій Володимирович.

В роботі постійної комісії взяли участь селищний голова Р.Трамбовецький, секретар селищної ради О.Сторожук, головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, земельних відносин, містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Теплицької селищної ради Я.Крамський, старости в селах Удич та Червоний Кут Тетяна Каніта та в селах Мала Мочулка та Мишарівка Леонід Димінський.

На порядку денному засідання було розглянуто такі питання:

1. Про припинення права користування земельними ділянками громадянам.

2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам із земель комунальної власності Теплицької селищної ради в межах населених пунктів.

3. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам із земель комунальної власності Теплицької селищної ради за межами смт. Теплик (в районі вул. Аерофлотська) для ведення особистого селянського господарства.

4. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам із земель комунальної власності Теплицької селищної ради за межами смт. Теплик для індивідуального садівництва.

5. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених пунктів на території Теплицької селищної ради для ведення особистого селянського господарства.

6. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам із земель комунальної власності Теплицької селищної ради із зміною цільового призначення для ведення особистого селянського господарства за межами с. Удич.

7. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бевзюк В.О. за межами с. Степанівка на території Теплицької селищної ради для ведення особистого селянського господарства

8. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі у приватну власність громадянам земельних ділянок в межах населених пунктів.

9. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі у приватну власність громадянам земельних ділянок, які перебували у постійному користуванні.

10. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі в оренду громадянам.

11. Про надання дозволу на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай).

12. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в межах населених пунктів для передачі у власність громадянам.

13. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам із земель комунальної власності Теплицької селищної ради в межах населених пунктів.

14. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам за межами населених пунктів на території  Теплицької селищної ради для ведення особистого селянського господарства.

15. Про надання земельних ділянок із земель комунальної власності у постійне користування ВОКСЛП «Віноблагроліс».

16. Про визначення земельних ділянок для передачі під заліснення.

17. Про передачу земельної ділянки із комунальної власності у державну власність.

18. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах.

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення, якої змінюється з «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі».

20. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння худоби гр. Середюк Т.М.

21. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антонову Л.В. для ведення особистого селянського господарства.

22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мельничуку М. В. для ведення особистого селянського господарства.

23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коцюба С.О. для ведення особистого селянського господарства.

24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Газдюк Л.А. для ведення  особистого селянського господарства.

25. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Легойда О.А. для ведення  особистого селянського господарства.

По всіх питаннях прийнято відповідні рекомендації, зокрема деякі питання постійна комісія повернула на доопрацювання і додаткове вивчення.

  

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь