Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Теплицькій ТГ здійснено перевірку готовності закладів освіти до нового навчального року

Дата: 20.08.2021 22:16
Кількість переглядів: 1706

Минулого тижня, згідно розпорядження селищного голови від 30.07.2021 року №74 «Про здійснення перевірки  готовності закладів освіти громади до нового 2021-2022 навчального року та опалювального сезону», робочою групою здійснено перевірку готовності закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти громади до нового 2021-2022 навчального року. 

Комісія встановила, що для забезпечення своєчасного початку нового навчального року в закладах освіти створюються безпечні умови для навчання. Заклади, в цілому, готові до роботи в умовах адаптивного карантину: будуть відкриті декілька входів до будівель, наявні розмітки для організованого руху коридорами, виокремлені зони переміщення для різних вікових категорій учнів, обладнано місця для обробки рук та збору використаних масок і рукавичок. Заклади забезпечені необхідними дезінфікуючими засобами та засобами індивідуального захисту.

В усіх закладах загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти громади проведено поточні ремонти класних кімнат, коридорів, будівель та споруд, інженерних мереж, облаштовано прилеглі території.

В опорному закладі Теплицької селищної ради «Теплицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1» триває втілення проєкту «Капітальний ремонт приміщення харчоблоку опорного закладу Теплицької селищної ради «Теплицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1».

На базі опорного закладу Теплицької селищної ради «Теплицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2» відкрито ресурсну кімнату для дітей з особливими освітніми потребами.

Членами робочої комісії надавалися практичні рекомендації у реалізації поставлених освітніх завдань.

   

   

   

   

   

   

     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь