Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В ході підготовки до 8 сесії, відбулося спільне засідання постійних комісій селищної ради

Дата: 08.07.2021 22:58
Кількість переглядів: 1155

Фото без опису

В рамках підготовки до 8 сесії Теплицької селищної ради 07.07.2021 року під головуванням Олександра Чеха відбулось спільне засідання постійних комісій селищної ради:

- з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку, інвестицій, комунальної власності та приватизації;

- з питань прав людини, законності, правопорядку, депутатської діяльності, етики та регламенту;

- з питань освіти, культури, охорони здоров’я, молоді, спорту, соціального захисту та духовного відродження.

В роботі комісій взяли участь селищний голова Руслан Трамбовецький, секретар селищної ради Оксана Сторожук, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Борис Чечельницький, начальник фінансового відділу Катерина Погребняк. Депутатський корпус був представлений  дванадцятьма депутатами - членами цих комісій.

Загалом комісії розглянули  25 питань, з них 6 додаткових:  

1. Про встановлення ставок місцевих податків і зборів на території  Теплицької територіальної громади

2. Про внесення змін до рішення 4 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 05.02021 року №119 «Про затвердження Комплексної оборонно-правоохоронної Програми Теплицької територіальної громади на 2021-2025 роки»

3. Про внесення змін до рішення 3 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 29 грудня 2020 року № 83 «Про затвердження Програми підтримки та розвитку фізичної культури і спорту Теплицької територіальної громади на 2021 рік»

4. Про внесення змін до рішення 3 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 29 грудня 2020 року № 88 «Про затвердження Програми підтримки  розвитку  й підтримки сфери надання адміністративних послуг у Теплицькій територіальній громаді на 2021-2022 роки»

5. Про затвердження Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа Теплицької територіальної громади на 2021-2025 роки

6. Про внесення змін до рішення 3 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року №45 «Про затвердження структури апарату та виконавчих органів Теплицької селищної ради»

7. Про внесення змін до рішення 3 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 р. №46 «Про бюджет Теплицької селищної територіальної громади на 2021 рік» (02538000000).

8. Про внесення змін до рішення 3 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 29.12.2020 року №92 «Про оплату праці селищному голові на 2021 рік»

9. Про внесення змін до фінансового плану КНП Теплицької селищної ради «Теплицька міська лікарня» на 2021 рік

10. Про прийняття транспортних засобів

11. Про закріплення майна за КЗ «Музей Тепличчини»

12. Про введення до штатного розпису КУ «Теплицький ІРЦ» посади вчителя-дефектолога

13. Про реорганізацію шляхом приєднання комунального закладу "Музей історії та етнографії Тепличчини" та комунального закладу «Централізована бібліотечна система Теплицької селищної ради» до комунального закладу Теплицької ради «Центр культури і дозвілля Тепличчини»

14. Про реорганізацію шляхом злиття комунальних закладів Теплицької селищної ради «Теплицька станція юних техніків» та «Теплицький будинок дитячої творчості»

15. Про ліквідацію закладів освіти громади

16. Про затвердження назви вулиці Деребасівська в с. Шевченківка Гайсинського району (колишнього Теплицького району) Вінницької області

17. Про включення об’єктів комунальної власності до Переліку першого типу, що підлягає передачі в оренду на аукціоні

18. Про ініціювання передачі майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ колишнього Теплицького району в комунальну власність Теплицької селищної ради.

19. Про звернення депутатів Теплицької селищної ради 8 скликання до Верховної ради України щодо підтримки законопроекту, запропонованого Президентом України В.Зеленським про запобігання загрозам національній безпеці, пов’язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)

Додаткові питання

20. Про звернення депутатів Теплицької селищної ради 8 скликання до Кабінету Міністрів України щодо продовження терміну виконання Державної програми «Питна вода України» до 2026 року.

21. Про затвердження Програми участі Теплицької селищної ради у заходах щодо забезпечення громадян доступним житлом на 2021-2023 роки

22. Про внесення змін до рішення 3 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 29.12.2020 року №86 «Про затвердження Програми фінансової підтримки закладів охорони здоров’я Теплицької територіальної громади на 2021-2023 роки»

23. Про внесення змін до рішення 3 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 року №52 «Про зміну статусу, назви та затвердження Положення про відділ житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Теплицької селищної ради

24. Про реорганізацію відділу земельних відносин шляхом приєднання до відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Теплицької селищної ради.

25. Про надання дозволу на створення Товариства з обмеженою відповідальністю «Теплицький завод з переробки відходів»

Питання  про включення об’єктів комунальної власності до Переліку першого типу, що підлягає передачі в оренду на аукціоні рекомендовано постійними комісіями зняти з порядку денного пленарного засідання 8 сесії

Решта питань рекомендовано винести на розгляд 8 чергової сесії Теплицької селищної ради 8 скликання.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь