Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Теплицькій громаді відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції України

Дата: 28.06.2021 02:06
Кількість переглядів: 930

Фото без опису

Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

День Конституції – це не просто свято нормативного акту, це день, коли було затверджено права і свободи громадян України.

27 червня у Теплику пройшли урочисті заходи з нагоди 25-ї річниці з Дня ухвалення Конституції України. На площі перед Будинком культури відбувся святковий концерт.

З вітальним словом до мешканців і гостей селища звернувся заступник  селищного голови Борис Чечельницький, який зазначив, що сьогодні розуміння значимості Основного Закону є в пріоритеті, як і реалізація ключових його принципів, наголосивши, що Україна починається з кожного з нас, закликав жити згідно принципів демократичної держави, де цінують гідність, свободу слова та безпеку кожного громадянина.

За багаторічну сумлінну працю, активну громадянську позицію, захист прав, свобод та законних інтересів громадян та з нагоди 25-ї річниці Конституції України відзначили людей, які працювали у період становлення Української держави на посадах в органах місцевого самоврядування, державної влади, органах прокуратури та органах судової влади, які й сьогодні займають активну громадянську позицію – це Галій Василь Тимофійович, Кураш Теодор Володимирович, Волошина Тетяна Йосипівна, Шевчук Микола Амбросійович, Панченко Дмитро Іванович, Нагорнюк Сергій Васильович, Лупещенко Ірина Олексіївна.

Опісля офіційної частини відбувся святковий концерт, наповнений яскравими патріотичними вокальними та хореографічними виступами талановитих артистів художньої самодіяльності Тепличчини.

Спеціальним гостем концертної програми став Сергій Дяченко – лауреат міжнародних конкурсів, соліст академічного ансамблю пісні і танцю Державної прикордонної служби України.

Тож свято зустріли у піднесеному настрої під супровід улюблених пісень і захопливих танців.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь