Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради

Дата: 16.06.2021 21:51
Кількість переглядів: 793

15 червня 2021 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради під керівництвом селищного голови Руслана Трамбовецького.

 

На засіданні виконкому розглянули питання про надання матеріальної допомоги жителям Теплицької ТГ на лікування: онкохворим на загальну суму 21000 грн, хворому, що потребує гемодіалізу (3000 грн), хворим на розсіяний склероз (4000 грн), хворим на інші важкі соматичні захворювання (в сумі 10800 грн) та на лікування хворим дітям ( в сумі 1500 грн). Також розглянули питання про надання матеріальної допомоги на поховання (в сумі 12000 грн), допомоги призовникам і контрактнику на загальну суму 10000 грн та матеріальної допомоги особам, що опинилися в СЖО.

 

Попередньо розглянули коригування тарифів на послуги КП «Житлокомунсервіс – Т», а саме: централізованого водопостачання, вивезення твердих та рідких побутових відходів, користуванням сміттєзвалищем, так як діючі тарифи не відповідають фактичній собівартості даних послуг у зв’язку з підняттям мінімальної заробітної плати, росту цін на паливно-мастильні матеріали, запчастини, електроенергії. Запропоновані тарифи будуть затверджені після їх опублікування та обговорення. Крім того були затверджені тарифи на платні лабораторні, діагностичні та консультативні послуги за зверненням громадян, що надаються КНП «Теплицька міська лікарня» без направлення лікаря.

 

Під час засідання було погоджено Статут Теплицького громадського формування з охорони громадського порядку, надано дозвіл на розміщення пересувної тимчасової споруди (кав’ярні) по вул. Незалежності в смт Теплик, змінено юридичну адресу Теплицької селищної ради, перенесено виборчу дільницю № 051019 в с. Степанівка з приміщення закладу загальної середньої освіти в сільський клуб.

 

Крім того розглядалися питання про присвоєння поштових адрес будинкам та земельним ділянкам для оформлення права власності, питання про взяття на квартирний облік та зняття з квартирного обліку.

    

 

Після засідання виконкому відбулася зустріч з представниками Теплицької дільниці Гайсинського міжрайонного управління газового господарства Олександром Стецюрою та начальником управління зовнішньої комунікації АТ «Вінницягаз» Ларисою Логіновою, які надали інформацію щодо принципів розподілу природного газу по зовнішніх і внутрішніх газових мережах, формування тарифів на розподіл (доставку) природного газу та необхідність проведення технічного обстеження газового обладнання в приватних домогосподарствах та квартирах. Адже саме найбільше випадків витоку газу трапляється у внутрішніх газових мережах. Особливу небезпеку для користувачів газовими приладами спричинила епідемія коронавірусу, багато людей втрачали нюх і не відчували в приміщенні запаху газу.

 

Представниками АТ «Вінницягаз» перевіряється герметичність газової системи, щільність газопроводів, газових приладів і пристроїв за допомогою газу під робочим тиском, відповідність встановлення газових приладів і пристроїв, побудови приміщень, прокладення газопроводів вимогам будівельних норм, проекту і правилам експлуатації, димові і вентиляційні канали на наявність тяги. Крім того виконується розбирання, очищення від залишків корозії і мастила, а також змащування всіх запірних пристроїв, установлених на газопроводах та газових приладах, перевіряється придатність до використання (експлуатації) газових приладів і пристроїв, їх очищення, наладки та регулювання, а також виконується дрібний ремонт газових приладів і пристроїв, пов’язаний із заміною гвинтів, штифтів, пружин, ущільнювальних матеріалів у разі перепакування фланцевих та нарізних з’єднань і запірних пристроїв.

Вартість послуги на технічне обстеження становить 300 грн. Оплата проводиться тільки через банківські установи.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь