Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

28 травня 2021 року відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради

Дата: 28.05.2021 21:24
Кількість переглядів: 1107

28 травня 2021 року відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради під керівництвом селищного голови Руслана Трамбовецького.

На засіданні виконкому розглянули питання про надання матеріальної допомоги жителям Теплицької ТГ на лікування на загальну суму 7500 грн.; затвердили звіт про виконання фінансового плану за І квартал 2021 року КНП «Теплицький центр первинної медичної допомоги»; створили робочу групу зі сприяння легалізації «тіньової» зайнятості населення та «тіньвої» заробітної плати і робочу групу по мобілізації доходів Теплицького селищного бюджету та боротьбі з «тіньовою» зайнятістю, «тіньовою» заробітною платою, з необлікованим використанням земельних ділянок. Також створено комісію по розгляду питань щодо звільнення осіб від плати за надання соціальних послуг в установах та закладах, що надають соціальні послуги та службу з перевезення осіб з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату («Соціальне таксі»).

Під час засідання було підтримано рішення комісії з питань захисту прав та інтересів дітей щодо визначення способу участі батька у вихованні та спілкуванні з сином і надання дозволу на вчинення правочину щодо укладення договору розподілу спадкового майна.

Також виконавчий комітет розглянув питання про взяття на квартирний облік двох дітей–сиріт та про зняття з квартирного обліку осіб, які проживають і зареєстровані за межами Теплицької територіальної громади та осіб, які померли.

Ще були розглянути питання щодо цивільного захисту населення Теплицької ТГ та прийняті відповідні рішення.

     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь