Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання робочої групи з питань мобілізації доходів Теплицького селищного бюджету

Дата: 28.05.2021 14:39
Кількість переглядів: 1080

Фото без опису

27 травня 2021 року, в Теплицькій селищній раді відбулося засідання робочої групи з питань мобілізації доходів Теплицького селищного бюджету, боротьбі з тіньовою зайнятістю та тіньовою заробітною платою, з не облікованим використанням земельних ділянок.

Робоча група утворена з метою координації дій, пов’язаних із забезпеченням виконання дохідної частини бюджету громади,  своєчасності та повноти сплати податків та платежів, здійсненням контролю за дотриманням вимог законодавства суб’єктами господарювання, фізичними особами-підприємцями, що здійснюють діяльність на території Теплицької територіальної громади, забезпечення реалізації рішень, спрямованих на дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати врегулюванням проблемних питань у сфері земельних відносин.

У ході засідання присутні обговорили результати надходжень податків та зборів до селищного бюджету. Також напрацьовано заходи щодо збільшення доходної частини місцевого бюджету.

По завершенню засідання визначено пріоритетні напрямки, основні завдання та першочергові кроки на найближчий час, які будуть сприяти нарощуванню доходів і зміцненню позитивних тенденцій щодо наповнення бюджету громади. Серед нагальних: аналіз усього нерухомого майна на території громади і земельних ділянок під ним, виявлення всіх недобросовісних платників податків, подальший жорсткий контроль.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь