Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради

Дата: 20.05.2021 23:09
Кількість переглядів: 781

Фото без опису

20 травня 2021 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради  під керівництвом селищного голови Руслана Трамбовецького.

У засіданні взяли участь 17 із 19 членів виконавчого комітету. Члени виконкому розглянули питання про надання матеріальної допомоги жителям Теплицької ТГ на лікування на загальну суму 8500 грн, на поховання (в сумі 6000 грн), надання компенсації за проїзд в громадському транспорті членам сімей, загиблих учасників АТО на суму 800грн та надання грошової допомоги при екстремальній ситуації (пожежі), що сталася в селі Стражгород на суму 15000 грн. Крім того було затверджено План заходів щодо організації роботи із складання прогнозу бюджету Теплицької ТГ на 2022-2024 роки.

Під час засідання було підтримано рішення опікунської ради про доцільність встановлення опікуна над недієздатною повнолітньою особою та підтримано рішення комісії з питань захисту прав та інтересів дітей. Також виконавчий комітет розглянув питання про взяття на квартирний облік багатодітну сім`ю.

Досить емоційними питаннями виявилися питання, що виносяться на розгляд 7 сесії 8 кликання Теплицької селищної ради про реорганізацію сільських шкіл та приєднання їх до опорних закладів. Однак, обговоривши ці питання, всі «за» і «проти», дійшли до спільної згоди, що такий процес необхідний у зв’язку з демографічною ситуацією в сільських школах та дошкільних закладах.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 68 питань, з яких 58 виносяться на розгляд 7 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання та прийняли відповідні рішення.

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь