В ході підготовки до 7 сесії, відбулося засідання постійних комісій селищної ради

Дата: 19.05.2021 21:15
Кількість переглядів: 879

Фото без опису

В рамках підготовки до 7 сесії Теплицької селищної ради 19.05.2021 року під головуванням Олександра Чеха відбулось спільне засідання постійних комісій селищної ради з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку, інвестицій, комунальної власності  та приватизації та з питань освіти, культури, охорони здоров’я, молоді, спорту, соціального захисту та духовного відродження.

В роботі комісій взяли участь селищний голова Руслан Трамбовецький, секретар селищної ради Оксана Сторожук, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Борис Чечельницький, начальник фінансового відділу Катерина Погребняк. Депутатський корпус був представлений дев’ятьма депутатами - членами цих комісій.

Загалом комісії розглянули  36 питань, з них 13 додаткових:  

1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Теплицької селищної територіальної громади за І квартал 2021 року

2. Про затвердження Програми для забезпечення виконання рішень судів на 2021-2022 роки

3. Про внесення змін до рішення 3 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року №45 «Про затвердження структури апарату та виконавчих органів Теплицької селищної ради»

4. Про внесення змін до рішення 3 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 р. №46 «Про бюджет Теплицької селищної територіальної громади на 2021 рік» (02538000000).

5. Про передачу майна з балансу ОЗ Теплицької селищної ради «Теплицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2» на баланс ОЗ Теплицької селищної ради «Теплицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1»

6. Про закріплення майна за підприємствами, установами та організаціями Теплицької селищної ради

7. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція стадіону «Старт» комунального закладу «Теплицька дитячо-юнацька спортивна школа» по вул. Незалежності, 1а в смт Теплик Вінницької області»

8. Про затвердження Переліку першого типу об’єктів комунального майна Теплицької селищної ради

9. Про реорганізацію шляхом приєднання комунального закладу Теплицької селищної ради «Бджільнянський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів» (код ЄДРПОУ 26234920)

10. Про реорганізацію шляхом приєднання комунального закладу Теплицької селищної ради «Залузький заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів» (код ЄДРПОУ 26234913)

11. Про реорганізацію шляхом приєднання комунального закладу Теплицької селищної ради «Бджільнянський заклад дошкільної освіти «Сонечко» (код ЄДРОПУ 37337403)

12. Про реорганізацію шляхом приєднання комунального закладу Теплицької селищної ради «Залузький заклад дошкільної освіти» (код ЄДРОПУ 36287006)

13. Про реорганізацію шляхом приєднання комунального закладу Теплицької селищної ради «Маломочульський заклад дошкільної освіти» (код ЄДРОПУ 33966452)

14. Про реорганізацію шляхом приєднання комунального закладу Теплицької селищної ради «Пологівський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» (код ЄДРОПУ 37337424)

15. Про реорганізацію шляхом приєднання комунального закладу Теплицької селищної ради «Маломочульський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів» (код ЄДРПОУ 26234669)

16. Про реорганізацію шляхом приєднання комунального закладу Теплицької селищної ради «Пологівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» (код ЄДРПОУ 26234818)

17. Про прийняття закладів освіти із спільної власності територіальних громад Теплицького району у комунальну власність Теплицької територіальної громади

18. Про зміну засновника, назви та затвердження Статуту комунального закладу Теплицької селищної ради «Мишарівський заклад загальної середньої освіти І ступеня» в новій редакції

19. Про зміну засновника, назви та затвердження Статуту комунального закладу Теплицької селищної ради «Костюківський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів» в новій редакції

20. Про зміну засновника, назви та затвердження Статуту комунального закладу Теплицької селищної ради «Сокирянський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів» в новій редакції

21. Про зміну засновника, назви та затвердження Статуту комунального закладу Теплицької селищної ради «Сашанський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів» в новій редакції

22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по реконструкції будівлі (кіновідеомережа), що перебуває на балансі КЗ «Центр культури і дозвілля Тепличчини» за адресою смт Теплик, вул. Механізаторів, 1 в житлові приміщення

23. Про погодження призначення на посаду директора комунального закладу «Централізована бібліотечна система Теплицької селищної ради»

Додаткові питання

24. Про прийняття у комунальну власність  селищної ради майна

25. Про передачу майна Соболівській сільській раді

26. Про звернення до Гайсинської районної ради щодо передачі майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ колишнього Теплицького району в комунальну власність Теплицької селищної  ради

27. Про передачу функцій замовника та проектно-кошторисної документації відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Теплицької селищної ради

28. Про створення консультативної служби (спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі) в Теплицькій ТГ

29. Про внесення змін до рішення 3 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 29.12.2020 року №79 «Про затвердження Програми соціальної підтримки жителів Теплицької територіальної громади на 2021 рік»

30. Про внесення змін до рішення 4 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 05.02.2021 року №120 «Про затвердження Програми щодо поліпшення водопостачання та водовідведення на території  Теплицької територіальної громади на 2021-2022 роки»

31. Про внесення змін  до рішення 11 сесії Теплицької селищної ради 7 скликання від 26.06.2020р. №240-11 «Про затвердження Програми приватизації об’єктів комунальної власності Теплицької об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки»

32. Про деякі питання долікарської медичної допомоги на селі

33. Про підтвердження членства Теплицької селищної ради у Всеукраїнській асоціації громад

34. Про звернення депутатів Теплицької селищної ради 8 скликання до Кабінету Міністрів України щодо належної організації та забезпечення виплат субсидій

35. Про звернення депутатів Теплицької селищної ради 8 скликання до Верховної Ради України щодо ухвалення пакету законопроектів щодо малої приватизації

36. Про клопотання перед Міністерством культури та інформаційної політики України щодо погодження припинення (реорганізації) комунального закладу «Музей історії та етнографії Тепличчини» шляхом приєднання до комунального закладу Теплицької селищної ради «Центр культури і дозвілля Тепличчини»

Розгляд таких питань як внесення змін до структури Теплицької селищної ради на 2021 рік та погодження призначення на посаду директора комунального закладу «Централізована бібліотечна система Теплицької селищної ради» було досить емоційними та дискусійними. Члени комісій не дійшли спільної згоди щодо доцільності їх розгляду. Однак остаточне рішення за сесією ради.

 

Решта питань рекомендовано винести на розгляд 7 чергової сесії Теплицької селищної ради 8 скликання.

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних