Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перший турнір з міні футболу відбувся в селі Мала Мочулка

Дата: 16.05.2021 09:06
Кількість переглядів: 1875

15 травня 2021 року в селі Мала Мочулка за ініціативи активістів, творчої молоді, старости Маломочульського старостинського округу Леоніда Димінського відбувся перший турнір з міні футболу між ФК «Мала Мочулка», ФК «Стражгород» та юніори ФК «Юність» Мала Мочулка. Захід проходив з метою вшанування памяті героїв, що віддали своє життя за волю та незалежність України, а також трагічно загинувшого члена дитячої футбольної команди, призера з легкої атлетики, волейболу, настільних ігор, спортивного орієнтування – Володимира Савчука.

Хвилиною мовчання та Гімном України розпочалися урочистості.

Зі словами вітання, до учасників та жителів громади, звернувся Теплицький селищний голова Руслан Трамбовецький, який зазначив, що саме з сім'ї починається життя людини, тут відбувається формування її як особистості та громадянина, що фізична культура і спорт, здоровий спосіб життя стають об'єднуючою силою і національною ідеєю, що сприяють розвитку сильної держави і здорового суспільства.

Староста Леонід Димінський виніс щиру вдячність усім, хто допоміг у проведені заходу, долучавчя до благоустрою громади і її розвитку та спільно з селищним головою нагородив почесними грамотами.

Учитель фізкультури ЗЗСО I-II ст. с. Мала Мочулка, тренер футбольних команд Сергій Шайко акцентував увагу на тому, що школа спорту культивує в людині такі якості, як послідовність, ціль, шляхетність, ефективна співпраця в команді.

КЗ «Центр культури і дозвілля Тепличчини» допомогли в проведені культурно – мистецького заходу. Лунали пісні та побажання  у виконанні Миколи Ільніцкого, Тетяни Котик (яка була ведучою), лауреатів та дипломантів фестивалю Творчої молоді «Теплоцвіт» Олександри та Назарія Чепелюків (с. Мала Мочулка), фольклорного колективу «Калина», керівник Олександр Кравець (с. Мишарівка), родинного тепла побажала у віршах Таїсія Швець (с.Мала Мочулка).

Всі присутні гучними оплесками супроводжували кожен виступ. Захід проходив у теплій та дружній атмосфері. По завершеню відбувся футбольний турнір. Батьки Володимира Савчука були зворушені і подякували усім за підтримку.

    

     

    

    

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь