Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прибирання територій населених пунктів громади продовжується

Дата: 25.04.2021 11:47
Кількість переглядів: 1493

Фото без опису

 

Вже два місяці в усіх населених пунктах нашої громади проводяться роботи з благоустрою та приведенню в належний стан територій сіл та селища, де ми всі мешкаємо. Відрадно, що в цьому році в заходах з прибирання взяло участь багато небайдужих мешканців громади. Також з центру зайнятості були задіяні 16 громадян, які виконували роботи з благоустрою в 13 старостинських округах.

 

За два місяці зроблено багато, а саме упорядковано територій парків, скверів, алей – 3,18 га, 0,69 га квітників, 7 пам’ятників, 5 братських могил,9 кладовищ, 14 в’їзних знаків та  5 сміттєзвалищ.  

 

Очищено від сміття 4,8 км прибережних смуг, створено 0,6 га нових газонів та квітників, відремонтовано 6 спортивних та 5 дитячих майданчиків, ліквідовано 9 стихійних сміттєзвалищ, на жаль щороку після зимової пори вони, як гриби, появляються в лісопосадках, на узбіччі доріг та на закинутих територіях.

 

Також здійснюється обрізка парослі на територіях установ та придорожніх смугах.

 

В рамках акції з висадження дерев в смт Теплик висаджено 200 дерев в центральному парку на площі 0,4 га. Дерева посаджені в селах Пологи, Сокиряни, Важне, смт Теплик. Створено нові газони та квітники площею 0,06 га. В заходах з благоустрою взяло участь 168 осіб.

 

Наближаються святкові дні, а потім і поминальні. Прохання до всіх жителів громади: після відпочинку на природі прибирайте після себе своє ж сміття.

 

Настійно радимо відмовлятися від штучних квітів на кладовищах: куди краще за них – живі насадження (утилізація яких, до того ж, не завдає шкоди довкіллю).

Пам’ятаємо, що чистота починається поряд з тобою.

Вирубування кущів, порослі на узбіччі доріг, прибирання скверів та упорядкування кладовища в селі Саша. Придбання та доставка піску на сільське кладовище взяло на себе ТОВ "Теплицький відгодівельний комплекс"

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

 Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

 

В Степанівському старостаті упорядкували територію коло сільського пам'ятника «Загиблим воїнам», впорядкували клумби, провели вирубку та обрізку старих дерев, чагарників в с. Степанівка, оновлили сільський парк в селі Важне. В благоусрої взяли участь жителі громади на чолі зі старостою та депутати селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

   

Квітнева толока відбулась і в Пологівському старостинському окрузі. Жителі громади прибирали кладовища в селах Пологи і Лозовата, висаджували нові клумби. Очищено громадські місця від торішнього листя, різного мотлоху, заростів, упорядковували узбіччя доріг

Фото без опису    Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

 

Небайдужі жителі села Удич, активно беруть участь щодо благоустрою біля своїх домівок та територій загального користування, спільними зусиллями зачистили значку ділянку сільського парку, здійснили висадку дерев

Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису

 

Благоустрій в селі Розкошівка. Жителі села прибирали місцеве кладовище, вирубуючи чагарники та поросль

Фото без опису

 

Помітно, що село Веселівка виглядає впорядкованим, відчувається господарська рука

Фото без опису

Фото без опису

 

В Маломочульському старостаті займались ліквідацією стихійних сміттєзвалищ, білили паркани, розфарбовували в дитячому садочку ігровий павільйон

Фото без опису

В Сокирянах лагодили огорожу на місцевому кладовищі

Фото без опису

 

В Теплику працівники комунального підприємства висаджували дерева, чистили вулиці, здійснювали  підрізування старих дерев

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь