Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

23 квітня в приміщенні Центру культури і дозвілля Тепличчини відбулась нарада працівників клубних закладів Теплицької ТГ

Дата: 24.04.2021 08:40
Кількість переглядів: 1202

На нараді розглянуто питання щодо діяльності клубних закладів Тепличини в умовах новоствореної громади, розширений аналіз проведених культурно-масових заходів за 2020 рік, охорона та збереження культурної спадщини.

Про заплановані на ІІ квартал культурно-мистецькі заходи інформувала заступник директора КЗ «Центр культури і дозвілля Тепличчини» Алла Волинець. Одночасно А.Волинець звернула увагу на якість проведення культурно-мистецьких заходів в умовах сьогодення, залучення всіх верств населення до участі в клубних формуваннях, а також наголосила на своєчасне інформування про проведені заходи.

В обговоренні даного питання взяли участь художній керівник КЗ «Центр культури і дозвілля Тепличчини» Володимир Загляда.

Трудова дисципліна, виконання на належному рівні працівниками посадових обов’язків відповідно посадових інструкцій, матеріально-технічний стан філій центру КЗ «Центр культури і дозвілля Тепличчини» - на цих питаннях акцентував увагу присутніх директор КЗ «Центр культури і дозвілля Тепличчини» Микола Паламарчук.

Начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Теплицької селищної ради Наталія Вербовата підвела підсумки роботи закладів культури Теплицької ТГ, проінформувала про основні напрямки діяльності та перспективи розвитку клубної галузі Тепличчини в сучасних умовах.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь