Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

9 квітня відбулось чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 10.04.2021 10:19
Кількість переглядів: 949

9 квітня відбулось чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Відкрив та вів засідання селищний голова Руслан Трамбовецький.

Селищний голова ознайомив присутніх із протоколом №8 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 02 квітня 2021 року та протоколом №6 засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 02 квітня 2021 року та наголосив на безумовному виконанні вимог даних протоколів.

Директор КНП «Теплицька міська лікарня» Красиленко І.Ф. проінформував присутніх про стан ситуації із захворюваністю на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 на території громади та значно важчий перебіг хвороби пацієнтів. Також наголосив на проведення профілактичних щеплень проти гострої респіраторної хвороби, адже збільшилася кількість хворих працездатного віку та почали повторно хворіти пацієнти.

Вербовата Н.А. – начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради проінформувала про стан захворюваності серед учнів та вчителів у закладах освіти громади. Крім того, було заслухано керівників опорних закладів середньої освіти громади Пшеничної Л.С. та Лайко В.І., які виступили з пропозицією перевести на дистанційне навчання також 1-4 класи у закладах загальної середньої освіти.

За результатами доповіді та з урахуванням обговорення, комісія вирішила перевести навчальний процес учнів 1-4 класів на дистанційну форму навчання з 12.04.2021 року по 25.04.2021 року, забезпечити дотримання неухильного виконання вимог санітарно-епідеміологічного режиму в закладах охорони здоров'я громади та заборонити проведення планових операцій і планових госпіталізацій та надання консультацій поліклініки, крім дозволених в установленому порядку, звернути увагу осіб похилого віку на необхідність дотримання обмежувальних заходів та зменшення пересування на час загострення епідситуації.

Крім того Задорожний В.П. – начальник Теплицького управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області повідомив про необхідність розташування місць торгівлі посадковим матеріалом (розсадою) на СТ «Центральний ринок», з метою забезпечення дотримання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 104).

 

Протокол №4 засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

 

   

   

   

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь