Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради

Дата: 07.04.2021 21:46
Кількість переглядів: 1161

Сьогодні, 07 квітня 2021 року, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради  під керівництвом заступника селищного голови Бориса Чечельницького.

У засіданні взяли участь 17 із 19 членів виконавчого комітету. Члени виконкому розглянули питання про надання матеріальної допомоги жителям Теплицької ТГ на лікування: онкохворим (на загальну суму 30000 грн.), хворому, що потребує гемодіалізу (в сумі 3000 грн.), хворим на множинний склероз (загалом 6000 грн.) та на лікування хворим дітям (в загальній сумі 3500 грн.). Також розглянули питання про надання матеріальної допомоги на поховання (в сумі 6000 грн.), надання грошової допомоги жительці села Мишарівка на ремонт будинку після надзвичайної ситуації в розмірі 10000 грн., надання матеріальної допомоги особі, що опинилася в СЖО (1000 грн.) та надання компенсації за проїзд в громадському транспорті членам сімей загиблих учасників АТО.

Під час засідання виконавчого комітету створено комісію з питань рейдових перевірок прилеглих територій та населених пунктів громади щодо дотримання Правил благоустрою. До складу комісії ввійшли: керуюча справами (секретар) виконкому Назаркевич О.П., інспектор з благоустрою відділу ЖКГ, містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Шевченко В.В., депутат Теплицької селищної ради 8 скликання, голова постійної комісії з питань благоустрою, ЖКГ, охорони природи, санітарно-епідеміологічного благополуччя Дзьобко Н.В., начальник відділу Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Теплицького управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Рябець Н.Л.(за згодою). До складу комісії також включені старости сіл, депутати Теплицької селищної ради та дільничі інспектори при потребі.

Крім того розглядалися питання про присвоєння поштових адрес будинкам та земельним ділянкам для оформлення права власності, питання взяття на квартирний облік та зняття з квартирного обліку та надання ордерів на видалення зелених насаджень.

Крім того, виконавчим комітетом розглянуто та схвалено проекти рішень, що виносяться на 6 чергову сесію Теплицької селищної ради 8 скликання.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 16 питань порядку денного, з яких прийняли відповідні рішення.

Окремим питанням була інформація заступника військового комісару Теплицького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майора Миколи Солонара щодо організації призову громадян на строкову військову службу та проведення оповіщеня юнаків призовного віку.

    

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь