Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

02.03.2021 року під головуванням Надії Дзьобко відбулось спільне засідання постійних комісій

Дата: 03.03.2021 08:33
Кількість переглядів: 1908

В рамках підготовки до 5 сесії Теплицької селищної ради 02.03.2021 року під головуванням Надії Дзьобко відбулось спільне засідання постійних комісій селищної ради з питань благоустрою, житлово-комунального господарства, охорони природи, санітарно-епідеміологічного благополуччя та з питань освіти, культури, охорони здоров’я, молоді, спорту, соціального захисту та духовного відродження.

В роботі комісій взяли участь селищний голова Руслан Трамбовецький, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Борис Чечельницький, секретар селищної ради Оксана Сторожук, начальник фінансового відділу Катерина Погребняк. Депутатський корпус був представлений сімома депутатами - членами цих комісій та окремими депутати селищної ради.

Загалом комісії розглянули  20 питань.  

1. Про створення конкурсної комісії на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства Теплицької селищної ради «Теплицький Центр первинної медичної допомоги».

2. Про затвердження Програми фінансової підтримки ветеранських організацій Теплицької територіальної громади на 2021 рік.

3. Про затвердження Програми участі Теплицької селищної ради у заходах щодо забезпечення громадян доступним житлом на 2021 – 2023 роки.

4. Про внесення змін до рішення 3 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 29.12.2020 року №86 «Про затвердження Програми фінансової підтримки закладів охорони здоров’я Теплицької територіальної громади на 2021-2023 роки».

5. Про внесення змін до рішення 4 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 05.02.2021 року №120 «Про затвердження Програми щодо поліпшення водопостачання та водовідведення на території Теплицької територіальної громади на 2021-2022 роки»

6. Про внесення змін до рішення 3 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 29.12.2020 року №87 «Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища Теплицької територіальної громади на 2021-2022 роки».

7. Про подання запиту про виділення коштів з обласного фонду навколишнього природного середовища.

8. Про внесення змін до рішення 3 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 29.12.2020 року №81 «Про затвердження Програми підтримки та розвитку фізичної культури і спорту на території Теплицької територіальної громади на 2021 рік»

9. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття проїзної частини та тротуару по вул. І.Франка в смт Теплик, Вінницької області (коригування).

10. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Будівництво свердловини по вул. Незалежності, смт Теплик Вінницької області».

11. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Будівництво громадської вбиральні по вул. Стельмаха, смт Теплик Вінницької області».

12. Про внесення змін до рішення 3 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 р. №46 «Про бюджет Теплицької селищної територіальної громади на 2021 рік» (02538000000).

13. Про передачу майна з балансу КЗ «Музей історії та етнографії Тепличчини» на баланс КЗ Теплицької селищної ради «Теплицький будинок дитячої творчості».

14. Про передачу майна з балансу ОЗ Теплицької селищної ради «Теплицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2» на баланс КУ Теплицької селищної ради «Теплицький інклюзивно-ресурсний центр».

15. Про закріплення майна на праві оперативного управління.

16. Про включення об’єктів комунальної власності до Переліку першого типу, що підлягає передачі в оренду на аукціоні

17. Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника закладу культури.

Додаткові питання

18. Про надання дозволу КНП Теплицької селищної ради «Теплицька міська лікарня» на продовження договору оренди та тимчасового безоплатного користування комунального майна без проведення аукціону

19. Про надання згоди на прийняття в комунальну власність Теплицької селищної ради спеціалізованих легкових автомобілів

20. Про підтримку рішення Ради Національної Безпеки та Оборони України щодо введення санкцій проти фізичних та юридичних осіб, які підтримують російську агресію

 

Проект рішення «Про затвердження Програми участі Теплицької селищної ради у заходах щодо забезпечення громадян доступним житлом на 2021 – 2023 роки» депутати відправили на доопрацювання.

Решта питань рекомендовано винести на розгляд 5 позачергової сесії Теплицької селищної ради 8 скликання.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь