Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Питання порядку денного пленарного засідання 5 позачергової сесії Теплицької селищної ради 8 скликання

Дата: 28.02.2021 02:06
Кількість переглядів: 1898

Фото без опису

1. Про створення конкурсної комісії на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства Теплицької селищної ради «Теплицький Центр первинної медичної допомоги».

 

2. Про затвердження Програми фінансової підтримки ветеранських організацій Теплицької територіальної громади на 2021 рік.

 

3. Про затвердження Програми участі Теплицької селищної ради у заходах щодо забезпечення громадян доступним житлом на 2021 – 2023 роки.

 

4. Про внесення змін до рішення 3 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 29.12.2020 року №86 «Про затвердження Програми фінансової підтримки закладів охорони здоров’я Теплицької територіальної громади на 2021-2023 роки».

 

5. Про внесення змін до рішення 4 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 05.02.2021 року №120 «Про затвердження Програми щодо поліпшення водопостачання та водовідведення на території Теплицької територіальної громади на 2021-2022 роки»

 

6. Про внесення змін до рішення 3 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 29.12.2020 року №87 «Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища Теплицької територіальної громади на 2021-2022 роки».

 

7. Про подання запиту про виділення коштів з обласного фонду навколишнього природного середовища.

 

8. Про внесення змін до рішення 3 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 29.12.2020 року №81 «Про затвердження Програми підтримки та розвитку фізичної культури і спорту на території Теплицької територіальної громади на 2021 рік»

 

9. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття проїзної частини та тротуару по вул. І.Франка в смт Теплик, Вінницької області (коригування).

 

10. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Будівництво свердловини по вул. Незалежності, смт Теплик Вінницької області».

 

11. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Будівництво громадської вбиральні по вул. Стельмаха, смт Теплик Вінницької області».

 

12. Про внесення змін до рішення 3 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 р. №46 «Про бюджет Теплицької селищної територіальної громади на 2021 рік» (02538000000).

 

13. Про передачу майна з балансу КЗ «Музей історії та етнографії Тепличчини» на баланс КЗ Теплицької селищної ради «Теплицький будинок дитячої творчості».

 

14. Про передачу майна з балансу ОЗ Теплицької селищної ради «Теплицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2» на баланс КУ Теплицької селищної ради «Теплицький інклюзивно-ресурсний центр».

 

15. Про закріплення майна на праві оперативного управління.

 

16. Про включення об’єктів комунальної власності до Переліку першого типу, що підлягає передачі в оренду на аукціоні

 

17. Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника закладу культури.

 

18. Про припинення права користування земельними ділянками громадянам

 

19. Про дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі у приватну власність громадянам

 

20. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі у власність громадянам

 

21. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для  передачі в оренду громадянам

 

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду, для спільного користування громадянам

 

23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із земель комунальної власності Теплицької селищної ради

 

24. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність із земель комунальної власності Теплицької селищної ради

 

25. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ  «Брат-ВМ» для будівництва та обслуговування будівель торгівлі

 

26. Про внесення змін до рішення 5 сесії Росошанської  сільської  ради 6 скликання від 13 квітня 2011року №85 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів що посвідчують право власності на земельні ділянки»

 

27. Про передачу у власність земельних ділянок із земель комунальної власності Теплицької селищної ради

 

28. Про внесення змін до рішення 43 сесії Маломочульської сільської ради 7 скликання від 18 серпня 2020 року №770 «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для передачі в приватну власність гр. Тіторенко Наталії Сергіївні на території Маломочульської сільської ради»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь