Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

25 лютого 2021 року відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 26.02.2021 15:03
Кількість переглядів: 1390

На засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) заслухано в.о. директора КНП «Теплицький центр первинної медико-санітарної допомоги» Шевченка В.П. з інформацією про підтверджені випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 на території громади. Станом на 24.02.2021 року зареєстровано 520 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, з них 461 осіб – одужало, 6 осіб – померло, 33 особи знаходяться на амбулаторному лікуванні, 12 осіб лікуються стаціонарно.

Про забезпечення ліжко-місць, що визначені для лікування хворих на коронавірусну хворобу доповів директор НКП «Теплицька міська лікарня» Красиленко І.Ф.

Разом з тим, членами комісії обговорено питання щодо роз’яснювальної роботи серед населення громади про вакцинацію, з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Також з інформацією виступив начальник Теплицького управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Задорожний В.П., щодо виконання постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідеміологічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co-2» (із змінами).

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Вербовата Н.А. проінформувала присутніх щодо стану захворюваності вчителів та учнів на території Теплицької громади.

Протокол №1 засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

   

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь