Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

5 лютого 2021 року відбулась 4 сесія Теплицької селищної ради 8 скликання

Дата: 08.02.2021 22:26
Кількість переглядів: 971

Фото без опису

5 лютого під головування селищного голови Руслана Трамбовецького відбулась четверта чергова сесія Теплицької селищної ради 8 скликання.

У роботі пленарного засідання сесії взяли участь 24 депутати селищної ради,  заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Б.Чечельницький, керівники виконавчих органів селищної ради та місцеві ЗМІ. Також на сесії був присутній т.в.о. начальника Теплицького відділення поліції Олександр Петрович Берчук.

На порядок денний сесійного засідання винесено 50 питань, які були попередньо вивчені членами постійних депутатських комісій, детально опрацьовані та рекомендовані на затвердження сесії селищної ради. Також всі питання пропонованого порядку денного попередньо розглянуті, погоджені та схвалені на засіданні виконавчого комітету селищної ради.

Реагуючи на наболіле питання, що викликало соціальну напругу серед населення громади – підвищення цін на природний газ та електроенергію, їх транспортування та розподіл, – депутатами вирішено схвалити та знову надіслати текст звернення депутатів Теплицької селищної ради 8 скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг з рядом вимог щодо врегулювання проблеми із підвищенням тарифів.

Окрім того, депутатами розглянуто, обговорено та прийнято рішення з 49 питань, 16 з яких – земельні. Одне питання відправлено на доопрацювання – це затвердження Програми фінансової підтримки Організації ветеранів Теплицької територіальної громади на 2021-2023 роки.

Серед важливих питань порядку денного були звіт про виконання програми соціально-економічного розвитку Теплицької громади за 2020 рік та звіт про виконання селищного бюджету за 2020 рік, після обговорення яких, депутати затвердили відповідні звіти. 

Одним з головних питань порядку денного – внесення змін до селищного бюджету на 2021 рік. Після обговорень та дискусій депутати прийняли відповідне рішення.

Також депутатами обговорено та затверджено ряд інших питань, які стосуються правового характеру, внесення змін та затвердження селищних програм, виготовлення проектно-кошторисних документацій, тощо. 

Загалом, незважаючи на досить великий перелік питань порядку денного, засідання четвертої сесії селищної ради восьмого скликання пройшло злагоджено та організовано.

Поіменне голосування по питаннях порядку денного 4 сесії Теплицької селищної ради 8 скликання

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь