Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу Теплицької селищної ради «Пологівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів»

Дата: 18.01.2021 16:56
Кількість переглядів: 1494

Фото без опису

Місцезнаходження закладу освіти: вул. Кузнецова, 27,  с.Пологи.

Найменування посади та умови оплати праці: Керівник закладу загальної середньої освіти.

Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно контракту, відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 14.12.2016 року № 974 «Про внесення змін у додаток 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2012 № 1298» та від 28.12.2016 року № 1037 «Про оплату праці працівників установ та організацій окремих галузей бюджетної сфери», статті 3 Закону України від 06.12.2016 року № 1774–VІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України».

 

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу освіти відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту»:

Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років (крім керівників приватних, корпоративних закладів освіти), організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу відповідно до цього Закону.

 

Перелік, кінцевий строк і місце подання документів для участі в конкурсі:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копія паспорта громадянина України;

- копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

- копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;

- довідка про відсутність судимості;

- довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджують  її професійні та/або моральні якості.

Визначені у цьому пункті документи подають особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) до відділу освіти, культури, молоді та спорту Теплицької селищної ради, смт Теплик , вул. Незалежності, 7 ( ІІ поверх).

 

Термін подання документів до 08 лютого  2021 року включно. 

 

Дата та місце початку конкурсного відбору, етапи його проведення  та тривалість:

Засідання конкурсної комісії  відбудеться - 10 лютого 2021 року у приміщенні Теплицької селищної ради по вул. Незалежності,7, смт Теплик (ІІ поверх, актова зала).       

Конкурсний відбір складається з таких етапів:

- перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти шляхом письмового тестування, зокрема Закону України «Про повну загальну середню освіту», Закону України «Про освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти (30 хв.);

- перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання (30 хв.); 

- публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти (до 10 хв.), а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Перелік питань для перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти затверджено наказом Міністерства освіти і науки України від 19.05.2020 року № 654.

 

Прізвище та ім’я, номер телефону та адреса електронної пошти особи, уповноваженої надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі в конкурсі:

Бишок Тетяна Сергіївна – головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Теплицької селищної ради, телефон для довідок: 2-15-04, e-mail:  osvita@teposvita.gov.ua .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь