Обгрунтування послуг розподілу електричної ерегії

Дата: 05.01.2021 16:58
Кількість переглядів: 671

Фото без опису

Обґрунтування з технічних та якісних характеристик  предмета  закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі  «Послуги розподілу електричної енергії,  код  ДК 021:2015 Єдиний закупівельний словник: 65310000-9 – розподіл електричної енергії» на 2021 рік, ідентифікаційний номер в електронній системі закупівель: UA-2020-12-31-000588-а

З метою організації відповідних умов праці  та забезпечення  невідкладних потреб будівель Теплицької селищної ради на 2021 рік  існує  потреба  у закупівлі . послуги розподілу електричної енергії.

Підтвердженням для застосування переговорної процедури  закупівлі, що  підтверджує винятковість ситуації щодо неможливості застосувати іншу, конкурентну процедуру закупівлі, є відкритий реєстрліцензіатів, згідно з яким АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО», код ЄДРПОУ 00130694, має ліцензію  на здійснення  послуг з розподілу електроенергії (постанова НКРЕКП від 13.11.2018 №1414, дата набуття  права на провадження ліцензійної діяльності  з 01.01.2019).

Відповідно до зведеного реєстру суб’єктів природних монополій, розташованого на сайті Антимонопольного комітету України за адресою https://amcu.gov.ua/storage/app/sites/1/uploaded-files/zvmonopols_november.pdf станом на 30.11.2020 р. під номером №92 та реєстру суб’єктів природних монополій, які провадять господарську діяльність у сфері енергетики  станом 30.11.2020 року за адресою:

https://www.nerc.gov.ua/data/filearch/litsenziini_reestry/reestr_monopol_energo.pdf під №56 АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО" займає монопольне становище з розподілу електричної енергії  на території Вінницької області, а також частково території Київської, Черкаської та Житомирської областей (пооб’єктний перелік системи розподілу електричної енергії  відповідно Постанови  НКРЕКП  від 13.11.2018 р. №1414).

Отже, дані послуги з розподілу електричної енергії за нашим місцезнаходженням можуть бути надані лише певним виконавцем, а саме АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО». Інша альтернатива відсутня. Тому, договір про закупівлю послуги з розподілу електроенергії, може бути укладений лише з одним виконавцем, а саме з АТ"ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО".

Очікувана вартість суми закупівлі послуги з розподілу електричної енергії  102 156 грн. з ПДВ розрахована з урахуванням  орієнтовного  обсягу 74 000 кВт*год на рік (з урахуванням минулорічних показників) та тарифу на момент проведення переговорів.

Органам місцевого самоврядування - затвердити заходи щодо ефективного та раціонального використання бюджетних коштів, а також забезпечити оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення на власному веб-сайті протягом п’яти робочих днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурентної процедури закупівель або повідомлення про намір укласти договір про закупівлю за результатами переговорної процедури закупівель.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних