Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обгрунтування послуг розподілу електричної ерегії

Дата: 05.01.2021 16:58
Кількість переглядів: 659

Фото без опису

Обґрунтування з технічних та якісних характеристик  предмета  закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі  «Послуги розподілу електричної енергії,  код  ДК 021:2015 Єдиний закупівельний словник: 65310000-9 – розподіл електричної енергії» на 2021 рік, ідентифікаційний номер в електронній системі закупівель: UA-2020-12-31-000588-а

З метою організації відповідних умов праці  та забезпечення  невідкладних потреб будівель Теплицької селищної ради на 2021 рік  існує  потреба  у закупівлі . послуги розподілу електричної енергії.

Підтвердженням для застосування переговорної процедури  закупівлі, що  підтверджує винятковість ситуації щодо неможливості застосувати іншу, конкурентну процедуру закупівлі, є відкритий реєстрліцензіатів, згідно з яким АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО», код ЄДРПОУ 00130694, має ліцензію  на здійснення  послуг з розподілу електроенергії (постанова НКРЕКП від 13.11.2018 №1414, дата набуття  права на провадження ліцензійної діяльності  з 01.01.2019).

Відповідно до зведеного реєстру суб’єктів природних монополій, розташованого на сайті Антимонопольного комітету України за адресою https://amcu.gov.ua/storage/app/sites/1/uploaded-files/zvmonopols_november.pdf станом на 30.11.2020 р. під номером №92 та реєстру суб’єктів природних монополій, які провадять господарську діяльність у сфері енергетики  станом 30.11.2020 року за адресою:

https://www.nerc.gov.ua/data/filearch/litsenziini_reestry/reestr_monopol_energo.pdf під №56 АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО" займає монопольне становище з розподілу електричної енергії  на території Вінницької області, а також частково території Київської, Черкаської та Житомирської областей (пооб’єктний перелік системи розподілу електричної енергії  відповідно Постанови  НКРЕКП  від 13.11.2018 р. №1414).

Отже, дані послуги з розподілу електричної енергії за нашим місцезнаходженням можуть бути надані лише певним виконавцем, а саме АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО». Інша альтернатива відсутня. Тому, договір про закупівлю послуги з розподілу електроенергії, може бути укладений лише з одним виконавцем, а саме з АТ"ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО".

Очікувана вартість суми закупівлі послуги з розподілу електричної енергії  102 156 грн. з ПДВ розрахована з урахуванням  орієнтовного  обсягу 74 000 кВт*год на рік (з урахуванням минулорічних показників) та тарифу на момент проведення переговорів.

Органам місцевого самоврядування - затвердити заходи щодо ефективного та раціонального використання бюджетних коштів, а також забезпечити оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення на власному веб-сайті протягом п’яти робочих днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурентної процедури закупівель або повідомлення про намір укласти договір про закупівлю за результатами переговорної процедури закупівель.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь