Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 грудня 2020 року відбулось засідання виконавчого комітету Теплицької селищної ради

Дата: 16.12.2020 16:05
Кількість переглядів: 756

Фото без опису

16 грудня 2020 року в приміщенні адміністративної будівлі Теплицької селищної ради за адресою вул. Незалежності, 7 було проведено засідання виконавчого комітету. На засіданні розглядалися питання про надання матеріальної допомоги на лікування, на поховання та в зв`язку з важким фінансовим станом жителям Теплицької територіальної громади; про внесення змін до бюджету Теплицької селищної ради на 2020 рік; про затвердження Положення про селищну комісію з питань ТЕБ та НС. В ході засідання членами виконкому було вирішено:

- надати матеріальну допомогу на лікування жителям громади та матеріальну допомогу в зв`язку з важким фінансовим станом жительці с. Удич;

- внести зміни до рішення 6 позачергової сесії Теплицької селищної ради 7 скликання від 24.12.2019 року№131-06 «Про бюджет Теплицької селищної ради на 2020 рік»;

- затвердити Положення про селищну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та склад комісії за розпорядженням селищного голови № 160 від 15.12.2020 року.

Після завершення засідання виконавчого комітету було проведено навчання для старост сіл. Свої консультації надавала Базалук Валентина Миколаївна, начальник Теплицького районного відділу ДРАЦС Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький) з питань реєстрації народження дитини, смерті, шлюбу, розірвання шлюбу, звітності бланків.

Також перед старостами виступив тимчасово виконуючий обов’язки заступника військового комісара Теплицького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Солонар Микола Олексійович, який повідомив про відповідальність старост та покладення на них обов’язків за ведення військового обліку призовників, проходження медичного огляду юнаків для отримання приписного посвідчення.

Пекалюк Віта Валеріївна, начальник відділу правового забезпечення виконавчого апарату Теплицької селищної ради, надавала консультації з юридичних та правових питань. А головний інспектор відділу правового забезпечення з ведення реєстру Павлюк Людмила Леонідівна розповіла про особливості ведення реєстрації громадян та подання щомісячної звітності.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь