Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стан захворюваності на СОVID-19 у закладах освіти Теплицької селищної ради обговорили на робочій нараді

Дата: 20.11.2020 21:56
Кількість переглядів: 901

Фото без опису

20 листопада, селищний голова Руслан Трамбовецький  провів робочу нараду з директорами опорних навчальних закладів освіти громади, Теплицького дошкільного закладу та начальником відділу освіти, культури, молоті та спорту виконавчого комітету Теплицької селищної ради. Також в нараді взяли участь начальник Теплицького районного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Володимир Задорожний та заступник начальника управління – начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Теплицького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Ніна Рябець.

В ході наради обговорено стан захворюваності на СОVID-19 у закладах освіти Теплицької селищної ради. Всі заклади освіти громади організовують освітній процес згідно з вимогами Головного державного санітарного лікаря та рекомендаціями Міністерства освіти і науки України.

Разом з тим, наголошено на неухильному дотриманні чинного законодавства щодо посилення протиепідемічних заходів: використання учнями, педагогами та обслуговуючим персоналом засобів індивідуального захисту, дезинфекції приміщень та шкільного транспорту, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з учасниками освітнього процесу щодо профілактики коронавірусної інфекції.

У зв'язку із підтвердженими випадками захворюваності на коронавірусну хворобу в ОЗ «Теплицька ЗШ І-ІІІ ступенів №1» вирішено з 23 листопада 2020 року по 27 листопада 2020 року в закладі запровадити дистанційну форму навчання.

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь