Привітання з нагоди професійного свята працівників освіти

Дата: 04.10.2020 01:17
Кількість переглядів: 1549

Фото без опису

В першу неділю жовтня ми відзначаємо світле і прекрасне свято – День працівників освіти або, як ми його ще називаємо, День Вчителя.

Це свято об’єднує покоління! І саме сьогодні – той день, коли варто нагадати собі: є така професія – навчати дітей життю!

Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

Наші вчителі, пам’ятають нас такими, якими були ми у шкільні роки: безпосередніми, безпорадними, відкритими… І в тому, що ми досягли сьогодні, є значна частка їхньої праці, їхніх сердець та їхніх душ…

Дорогі вчителі, вихователі, керівники гуртків, практичні психологи і соціальні педагоги, педагоги-тренери, ветерани педагогічної праці!

Завдяки Вашому професіоналізму і самовіддачі підростає нове покоління. Тисячі Ваших вихованців, учнів і наступників гідно трудяться на благо Української громади, втілюють в життя найсміливіші ідеї та проекти. Їхні сьогоднішні і майбутні успіхи – Ваша головна нагорода, закономірний підсумок щоденної праці.

Схиляю голову перед Вашою титанічною працею і щиро зі святом!

Від себе особисто, депутатського корпусу та виконавчого комітету Теплицької селищної ради, прийміть слова вдячності за невтомний творчий пошук, самовідданість і щедрість душі, нескінченне терпіння в нелегкій роботі i безкорисливе добро, яке повсякчас Ви даруєте своїм вихованцям.

Хай на цьому благородному шляху Вас завжди супроводжує успiх. Хай щедрою буде до Вас доля, обминають життєві негаразди, а Вaшi серця зiгрiває людська довiра, любов, повага і вдячність Ваших учнів.

Мирного неба та Божої опіки Вам і Вашим родинам!

 

Селищний голова 

Руслан Трамбовецький

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних