Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання з нагоди професійного свята працівників освіти

Дата: 04.10.2020 01:17
Кількість переглядів: 1509

В першу неділю жовтня ми відзначаємо світле і прекрасне свято – День працівників освіти або, як ми його ще називаємо, День Вчителя.

Це свято об’єднує покоління! І саме сьогодні – той день, коли варто нагадати собі: є така професія – навчати дітей життю!

Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

Наші вчителі, пам’ятають нас такими, якими були ми у шкільні роки: безпосередніми, безпорадними, відкритими… І в тому, що ми досягли сьогодні, є значна частка їхньої праці, їхніх сердець та їхніх душ…

Дорогі вчителі, вихователі, керівники гуртків, практичні психологи і соціальні педагоги, педагоги-тренери, ветерани педагогічної праці!

Завдяки Вашому професіоналізму і самовіддачі підростає нове покоління. Тисячі Ваших вихованців, учнів і наступників гідно трудяться на благо Української громади, втілюють в життя найсміливіші ідеї та проекти. Їхні сьогоднішні і майбутні успіхи – Ваша головна нагорода, закономірний підсумок щоденної праці.

Схиляю голову перед Вашою титанічною працею і щиро зі святом!

Від себе особисто, депутатського корпусу та виконавчого комітету Теплицької селищної ради, прийміть слова вдячності за невтомний творчий пошук, самовідданість і щедрість душі, нескінченне терпіння в нелегкій роботі i безкорисливе добро, яке повсякчас Ви даруєте своїм вихованцям.

Хай на цьому благородному шляху Вас завжди супроводжує успiх. Хай щедрою буде до Вас доля, обминають життєві негаразди, а Вaшi серця зiгрiває людська довiра, любов, повага і вдячність Ваших учнів.

Мирного неба та Божої опіки Вам і Вашим родинам!

 

Селищний голова 

Руслан Трамбовецький

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь