Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось спільне засідання постійних комісій Теплицької селищної ради

Дата: 26.06.2020 19:03
Кількість переглядів: 495

Фото без опису

26.06.2020 року відбулось спільне засідання постійних комісій селищної ради з питань:

 з питань бюджету, фінансів, комунальної власності та приватизації

- питань землекористування, підприємницької діяльності та регуляторної політики

- освіти, культури, охорони здоров’я, молоді, спорту, соціального захисту та духовного відродження

В роботі постійних комісій взяли участь селищний голова Р.Трамбовецький, секретар селищної ради О.Сторожук, начальник бюджетного відділу К.Погребгяк, начальник відділу земельних відносин А.Шандурська.

На порядку денному засідання були розглянуті  питання, які виносяться на 11 чергову сесію Теплицької селищної ради:

1. Про внесення змін до рішення 5 сесії Теплицької селищної ради 7 скликання від 06.12.2019 року №102-05 «Про затвердження Програми соціальної підтримки жителів Теплицької об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

2. Про затвердження Програми розвитку землеустрою та містобудування Теплицької  об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

3. Про внесення змін до рішення 6 сесії Теплицької селищної ради 7 скликання від 24.12.2019 року №131-06 «Про бюджет Теплицької селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік (код бюджету 02538000000)».

4. Про затвердження розпоряджень селищного голови та рішень виконкому, прийнятих  в міжсесійний період.

5. Про внесення змін до структури виконавчого комітету Теплицької селищної ради.

6. Про перейменування селища Ленінка Теплицького району Вінницької області на селище Привітне Теплицького району Вінницької області, вулиці Леніна селища Ленінка на вулицю Хутірська.

7. Про директора комунального закладу Теплицької селищної ради «Теплицька дитяча музична школа».

8. Про внесення змін до рішення Теплицької селищної ради від 17.07.2019 року №6-01 «Про утворення старостинських округів».

9. Про реорганізацію шляхом приєднання комунального закладу Теплицької селищної ради «Удицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» (код ЄДРПОУ 26234830).

10. Про реорганізацію Розкошівської філії І-ІІ ступенів опорного закладу Теплицької селищної ради «Теплицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» (код ЄДРПОУ 25918992).

11. Про реорганізацію шляхом приєднання комунального закладу Теплицької селищної ради «Удицький заклад дошкільної освіти «Веселка»  (код ЄДРОПУ 38838412).

12. Про реорганізацію шляхом приєднання комунального закладу  Теплицької селищної ради «Костюківський заклад дошкільної освіти»  (код ЄДРОПУ 38838365).

13. Про відкриття інклюзивної групи на базі комунального закладу Теплицької селищної ради «Теплицький заклад дошкільної освіти «Сонечко».

14. Про створення Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Теплицької селищної ради.

15. Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Теплицької об’єднаної територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону.

16. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт громадської будівлі по вул. Чорновола 4ж, в смт Теплик Теплицького району, Вінницької області».

17. Про затвердження Програми приватизації об’єктів комунальної власності Теплицької об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки.

18. Про затвердження положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації.

19. Про визначення розміру орендної плати за земельну ділянку, передану в оренду Теплицькому сільському споживчому товариству.

20. Про припинення права користування земельними ділянками громадянам.

21. Про дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі у приватну власність громадянам.

22. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі у власність громадянам.

23. Про внесення змін до рішення 12 сесії Стражгородської сільської ради 6 скликання від 14 листопада 2012року №170 «Про затвердження технічної документації, що посвідчують право власності на земельну ділянку».

24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Теплицькій районній спілці споживчих товариств по вул. Незалежності, 40 для передачі в оренду.

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Теплицькій районній спілці споживчих товариств по вул. І. Франка, 18 для передачі в оренду.

26. Про клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у комунальну власність для сінокосіння та випасання худоби (з метою створення громадського пасовища.

27. Про звернення до суду щодо права власності на земельну ділянку.

28. Про передачу приміщення гаража.

29. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення межі населеного пункту с. Росоша на території Теплицької селищної ради Росошанського старостинського округу Теплицького району Вінницької області.

30. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення межі населеного пункту с. Кам’янки на території Теплицької селищної ради Росошанського старостинського округу Теплицького району Вінницької області.

31. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення межі населеного пункту с. Кожухівка на території Теплицької селищної ради Росошанського старостинського округу Теплицького району Вінницької області.

32. Про надання дозволу на виготовлення проекту системи пожежної автоматики для адміністративного приміщення по вул. Незалежності, 7.

Всі розглянуті питання одноголосно рекомендувано винести на розгляд 11 чергової сесії Теплицької селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь