Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оперативна інформація щодо ситуації в Теплицькій ОТГ станом на 11 год 01.04.2020 року

Дата: 01.04.2020 11:01
Кількість переглядів: 1125

За оперативними даними, на територію Теплицької ОТГ із-за кордону прибуло 49 громадян, яких всіх обстежено сімейними лікарями (довідково: в Теплицький район із-за кордону прибуло 137 громадяни, всіх обстежено сімейними лікарями).

 

Станом на 01.04.2020 року для 22 жителів Теплицької ОТГ успішно завершилася 14-ти денна самоізоляція після повернення з-за кордону (вцілому по Теплицькому районі – для 70 жителів). У людей не виявлено ніяких підозр на зараження небезпечним вірусом.

 

Станом на 11 год 01.04.2020р. лабораторно підтверджених випадків COVID-19 по Теплицькій ОТГ та Теплицькому районі немає.

 

Працівники КП «Житлокомунсервіс–Т» продовжують проводити дезінфекцію спецзасобами громадських місць Теплика та сходових кліток багатоквартирних будинків.

Також тричі на день проводиться дезінфекція громадського транспорту, що курсує по Теплику.  

 

Суб’єктами господарювання у сфері роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, насінням та посадковими матеріалами, у сфері провадження банківської та страхової діяльності, забезпечено вимогу: 1 відвідувач на 10 м2 площі торгівельного (операційного) залу за умови дотримання дистанції між ними не менше як 1,5 метра із встановленням спеціальних позначок. Проводиться дезінфекція приміщень кожні дві години.

 

Функціонує контрольно-пропускний пункт на трасі Теплик - Гайсин (у напрямку Марківки), де проводяться санітарні огляди багажу і речей. Перевірку проходитимуть всі транспортні засоби. Дозвіл на пересування надаватиметься працівникам державних установ, правоохоронних органів, комунальних закладів, медичним та аптечним працівникам, продавцям торговельних закладів.

Працівники Теплицького відділення поліції Бершадського відділу поліції ГУНП України контролюють дотримання правил карантинного режиму.

За період дії карантинних заходів працівниками Теплицького відділення поліції по Теплицькому районі складено 3 протоколи (в тому числі по  Теплицькій ОТГ – 1) згідно ст. 44-3 Кодексу про адміністративні порушення, зокрема порушення правил карантинного режиму. Протоколи про адміністративні правопорушення направлено до Теплицького суду для вирішення питання по суті.

 

Шановні земляки, переконливо просимо дотримуватись правил режиму карантину. Спілкуйтеся по телефону, працюйте дистанційно. Все в наших руках, звісно, чистих і захищених від контакту. Ми маємо навчитися жити за новими правилами, які насправді не є складними, навпаки – під силу кожному з нас.

Будьте здорові, відповідально ставтеся до свого здоров’я та здоров’я своїх близьких.

Зберігайте спокій і ясний розум.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь