Схід громадян в Удицькому старостинському окрузі

Дата: 05.03.2020 14:53
Кількість переглядів: 1043

Фото без опису

4 березня 2020 року відбувся схід громадян в Удицькому старостинському окрузі.

На Порядок денний виносились такі питання: 

- звіт в.о. старости Кісар О.В.;

- звіт дільничного інспектора Кулібаби О.Т.;

- обговорення пропозиції щодо оренди відстійників колишнього Удицького цукрового заводу Тростянецьким спиртзаводом;

- різне.

Запрошені на схід села: Теплицький селищний голова – Трамбовецький Р.І., депутат Вінницької обласної ради – Сколотяний В.А., голова Теплицької РДА – Побірський О.І., начальник відділу земельних відносин Теплицької ОТГ – Шандурська А.А., начальник УПСЗН – Чех О.Г., керівник апарату Теплицької РДА – Бойко В.І., начальник газового господарства – Стецюра О.С., заступник начальника Державної екологічної інспекції у Вінницькій області – Ющук О.Д., дільничний інспектор – Кулібаба О.Т.

Збори відкривала в.о.старости Кісар О.В.

Люди не байдужі до проблем своєї громади, тому прийшло на схід села 235 чоловік. Болючим питанням було обговорення пропозиції щодо оренди полів фільтрації (фідстійників) Удицького цукрового заводу Тростянецьким спиртзаводом для вивезення відходів. Тому присутніми на сході булий й представники ТОВ «Афілара», які представляли інтереси спиртового заводу. Після виступів жителів села Ковернеги Н.А., Сльоти Л.В., депутата районної ради Самойленко О.Л.,заступника начальника Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Ющука О.Д., люди одноголосно проголосували за відмову надати в оренду дану земельну ділянку.

Разом з тим, обговорювалися питання благоустрою населеного пункту, проплати за використаний природний газ, нарахування субсидій на тверде паливо та природний газ, придбання сміттєвих баків, залучення інвесторів (оформлення земельної ділянки кагатного поля в межах села для встановлення сонячних батарей).

Також на сході села оголошено 2-х тижневий термін для прибирання присадибних ділянок та прилеглих територій.

Теплицький селищний голова Руслан Трамбовецький подякував жителям села за правильно прийняте рішення по оренді полів фільтрації. Окреслив перспективи розвитку Удицької громади в 2020 році, відмітив, що взято на контроль питання про приміщення пошти та графік  її роботи. Також на контролі в голови Теплицької ОТГ і болюче та серйозне питання – використання земельних ділянок в с.Удич та Червоний Кут, в т.ч. і землі промисловості – наразі проводиться інвентаризація всіх земель, після чого буде прийнято алгоритм розподілу її між жителями сіл Удич та Червоний Кут.

Р.Трамбовецький повідомив, що на сесії Теплицької селищної ради було прийняте рішення про оформлення документів на громадське пасовище в селах Удич та Червоний Кут (після звернення від в.о.старости та громадян даних сіл).

Дільничний інспектор відзвітував про свою роботу в с.Удич та с.Червоний Кут.  Звернув увагу на те, щоб жителі сіл були уважними до чужих машин, які появляються в селах, не відкривали незнайомим людям свої будинки та квартири, було висловлено попередження і про продаж спиртних напоїв, про відпочинок дітей  у вечірній час.

Фото без опису

  Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних