Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тетянин День благословенний добром і миром, і любов’ю

Дата: 27.01.2020 17:01
Кількість переглядів: 641

Фото без опису

24 січня 2020 року в будинку культури Теплицької ОТГ відбувся концерт до Дня Тетяни та студента під назвою – «Тетянин День благословенний добром і миром, і любовю».

Майже двісті років 25 січня виділяється серед великої кількості свят. І це не випадково: у цей день збираються разом всі тетяни і всі студенти.

 Ведуча Тетяна Котик згадала  святу великомученицю Тетяну, її життя, прикмети, які повязані з цим днем. Акцентувала увагу на те, що літопис нашого народу нараховує чимало кривавих сторінок. І одна з них – війна на Сході або як її називають АТО. Сотні справжніх патріотів віддали своє життя в боротьбі за  територіальну цілісність держави, серед яких і дівчата на ім’я Тетяна.

Учасники музично-розважальної програми: вокальні ансамблі Теплицької дитячої музичної школи (кер. Галина Гуменюк), загальнососвітньої школи № 2 (кер. Микола Бойко),  гурт «ШиК» РБК (кер.Тетяна Котик), дуети у складі: мами і доні Ангеліни Носик і Жанни Чорноморець, подружжя Анни та Володимира Загляди, солістів Тетяни Котик, Дарії Кягницької, Максима Дищука, Надії Рябовської, Ольги Кравцової, Руслана Бондаря. Власний гумор читала Раїса Гарбуз, віночок українських пісень виконав на баяні Володимир Качан. Запальні танці у виконанні зразкового аматорського хореографічного колективу «Фантазія».

Під час програми проводилась ігрова програма з глядачами, які отримали памятні сувеніри, що забезпечив селищний голова Руслан Трамбовецький. На завершення вечора ще раз щиро привітали усіх з Днем Тетян та Днем студента, запросили посмакувати іменний торт, а солісти Будинку культури побажали усім «Щастя, добра і любові».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь