Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась 6 позачергова сесія Теплицької селищної ради 7 скликання

Дата: 24.12.2019 17:00
Кількість переглядів: 572

Фото без опису

6 сесія селищної ради 7 скликання, що відбулась 24 грудня, затвердила  бюджет Теплицької селищної об’єднаної територіальної громади на  2020 рік, розглянула ще багато інших важливих питань.

Всього на розгляд сесії було винесено 23 питання.  Розглянуто – 22. Питання «Про створення Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Теплицької селищної ради» та затвердження його Статуту» виключено з порядку денного, оскільки Теплицькою районною радою не здійснено передачу з спільної власності територіальних громад сіл, селища Теплицького району в комунальну власність Теплицької селищної ради рухомого майна Теплицької амбулаторії загальної практики сімейної медицини, рухомого та нерухомого майна Удицької амбулаторії загальної практики сімейної медицини та рухомого і нерухомого майна фельдшерсько-акушерських пунктів сіл: Веселівка, Костюківка, Росоша, Кожухівка, Кам’янки, Пологи, Лозовата, Сокиряни, Стражгород, Розкошівка.

Завдяки попередньому розгляді проєктів рішень на засіданні постійних комісій з питань бюджету, фінансів, комунальної власності та приватизації, а також землекористування, підприємницької діяльності та регуляторної політики 6 сесія пройшла організовано і конструктивно.

Депутати надали згоду на добровільне приєднання територіальних громад села Саша Сашанської сільської ради, сіл Мала Мочулка, Мишарівка Маломочульської сільської ради, села Залужжя Залузької сільської ради до Теплицької селищної об’єднаної територіальної громади з центром у селищі міського типу Теплик.

Крім того, на сесії прийнято ряд рішень щодо зміни засновника, назви та затвердження статутів в нових редакціях комунальних підприємств та закладів Теплицької селищної ради.

Основним питанням сесії було прийняття бюджету громади на 2020 рік та схвалення прогнозу бюджету на 2021-2022 роки. Депутати погодились із внесеним на розгляд ради проєктом бюджету. Затверджено бюджет по доходах в сумі 76655496,00 грн,  у тому числі доходи загального фонду місцевого бюджету – 74599501,00 гривень та доходи спеціального фонду місцевого бюджету – 2055995,00 гривень. Видатки місцевого бюджету становлять в сумі 76655496,00 гривень, у тому числі видатки загального фонду місцевого бюджету – 74549501,00 гривень та видатки спеціального фонду місцевого бюджету – 2105995,00 гривень. Таким чином, бюджет громади є збалансований, він дозволяє у 2020 році забезпечити фінансування бюджетних організацій та установ, основних заходів спрямованих соціально-економічний та інфраструктурний розвиток громади.

З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення, з якими  можна буде ознайомитись на сайті селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь