Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт рішення "Про бюджет Теплицької селищної ради на 2020 рік"

Дата: 22.11.2019 16:03
Кількість переглядів: 728

ПРОЄКТ

УКРАЇНА

Теплицька  селищна  рада

Теплицького  району  Вінницької  області

7 скликання

___ сесія

Про бюджет Теплицької селищної ради на 2020 рік

Керуючись Бюджетним кодексом УкраїниЗаконом України «Про місцеве самоврядування», Теплицька селищна рада 

ВИРІШИЛА:
1. Визначити на 2020 рік:

доходи селищного бюджету у сумі 72730828,00 гривень, у тому числі доходи загального фонду селищного бюджету – 71374833,00 гривень та доходи спеціального фонду селищного бюджету – 1355995,00 гривень згідно з додаткомдо цього рішення;

видатки селищного бюджету у сумі 72730828,00 гривень, у тому числі видатки загального фонду селищного бюджету – 71374833,00 гривень та видатки спеціального фонду селищного бюджету – 1355995,00 гривень згідно з додаткомдо цього рішення;

оборотний залишок бюджетних коштів селищного бюджету у розмірі 100000,00 гривень, що становить 0,14 відсотків видатків загального фонду селищного бюджету, визначених цим пунктом;

2. Затвердити бюджетні призначення головним розпорядникам коштів селищного бюджету на 2020 рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами згідно з додатками  до цього рішення.

3. Затвердити на 2020 рік міжбюджетні трансферти згідно з додатком   до цього рішення.

4. Враховуючи норми частини третьої, сьомої, восьмої, дев’ятої ст.23 Бюджетного кодексу України, надати право селищному голові на протязі 2020 року з наступним затвердженням сесією селищної ради  здійснювати  в міжсесійний період зарахування, розподіл та перерозподіл субвенцій та дотацій з вищестоящих бюджетів і вносити зміни до селищного бюджету по кодах функціональної та економічної класифікації, передбачених в рішенні сесії селищної ради «Про бюджет Теплицької селищної ради на 2020 рік».

5. Затвердити розподіл витрат селищного бюджету на реалізацію місцевих/регіональних програм у сумі 12398000,00 гривень згідно з додатком  до цього рішення.

6. Установити, що у загальному фонді селищного бюджету на 2020 рік:

до доходів загального фонду селищного бюджету належать доходи, визначені статтями 64 Бюджетного кодексу України, та трансферти, визначені статтями 101, 102, 103-1, 103-2, 103-3, 103-4 Бюджетного кодексу України (крім субвенцій, визначених статтею 69-1 та частиною першою статті 71 Бюджетного кодексу України), а також надходження відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України 2020 рік».

7. Установити, що джерелами формування спеціального фонду селищного бюджету на 2020рік:

-  у частині доходів є надходження, визначені статтею 69-1, 71 Бюджетного кодексу України;

- у частині фінансування  є надходження, визначені статтею 71 бюджетного кодексу України.

8. Визначити на 2020 рік відповідно до статті 55 Бюджетного кодексу України захищеними видатками селищного бюджету видатки загального фонду на:

оплату праці працівників бюджетних установ;

нарахування на заробітну плату;

придбання медикаментів та перев'язувальних матеріалів;

забезпечення продуктами харчування;

оплату комунальних послуг та енергоносіїв;

обслуговування державного (місцевого) боргу;

поточні трансферти населенню.

9. Дозволити Теплицькому селищному голові отримувати в органах Державної казначейської служби України короткотермінові позики на покриття тимчасових касових розривів місцевого бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов’язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, відповідно до статей 4373 Бюджетного кодексу України.

10. Головним розпорядникам бюджетних коштів селищного бюджету забезпечити виконання норм Бюджетного кодексу України стосовно:

1) затвердження паспортів бюджетних програм протягом 45 днів з дня набрання чинності даного рішення;

2) здійснення управління бюджетними коштами у межах встановлених їм бюджетних повноважень та оцінки ефективності бюджетних програм, забезпечуючи ефективне, результативне і цільове використання бюджетних коштів, організацію та координацію роботи розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів у бюджетному процесі;

3) забезпечення доступності інформації про бюджет відповідно до законодавства, а саме:

здійснення публічного представлення та публікації інформації про бюджет за бюджетними програмами та показниками, бюджетні призначення щодо яких визначені цим рішенням, відповідно до вимог та за формою, встановленими Міністерством фінансів України, до 15 березня 2020 року;

оприлюднення паспортів бюджетних програм у триденний строк з дня затвердження таких документів;

4) взяття бюджетних зобов’язань, довгострокових зобов’язань за енергосервісом та здійснення витрат бюджету;

5) забезпечення у повному обсязі проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами, та укладання договорів за кожним видом енергоносіїв у межах встановлених відповідним головним розпорядником бюджетних коштів обґрунтованих лімітів споживання тощо.

11. З 01 січня 2020 року відповідно до розмежування видатків між бюджетами, визначеного Бюджетним кодексом України, з бюджету об’єднаної територіальної громади здійснювати видатки на забезпечення діяльності бюджетних установ, визначених у додатку __ до цього рішення.

12. Рішення набирає чинності з 01 січня 2020 року.

13. Додатки до цього рішення є його невід’ємною частиною.

14. Виконавчому комітету селищної ради забезпечити оприлюднення цього рішення відповідно до чинного законодавства .

15. Контроль за виконанням даного рішення покласти на селищного голову та на постійну комісію з питань бюджету, фінансів, комунальної власності та приватизації.

 

Селищний голова                                        Р.І.Трамбовецький


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь