Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення до жителів Теплицької об’єднаної територіальної громади, керівників підприємств, установ та організацій

Дата: 04.10.2019 16:14
Кількість переглядів: 1096

Турбота про чистоту і благоустрій громади – справа кожного мешканця. Адже впорядковані вулиці, парки і сквери позитивно впливають на настрій мешканців, віддзеркалюють моральне обличчя селища і кожного його жителя.

Фото без опису

 

Виконком Теплицької селищної ради повідомляє про те, що складування будівельних матеріалів, сміття, зберігання автомобілів, тракторів, сільськогосподарської техніки на дорогах, тротуарах та в інших місцях загального користування є порушенням Правил благоустрою територій. 

 

Також, згідно п.4.5.ДБН В.2.3-4:2015 «Автомобільні дороги», зелені насадження не повинні погіршувати видимість будь-яких технічних засобів, а також видимість у напрямку руху. Відстань краю крони дерев до краю проїжджої частини повинна становити не менше 0,5 м.

 

З метою наведення належного порядку, до 01.11.2019 року, просимо прибрати сміття, побутові відходи, будівельні матеріали, видалити самовільно висаджені або дикоростучі дерева та кущі, або ж здійснити їх підрізання чи очистку.

В подальшому утримувати у належному стані власні та прилеглі території.

 

У разі порушення правил благоустрою території, до Вас будуть вжиті заходи відповідного реагування згідно вимог Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

Так, ст. 152 КУпАП передбачає, що за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів – тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн.) і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн.).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь