Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань землекористування, підприємницької діяльності та регуляторної політики

Дата: 16.09.2019 16:14
Кількість переглядів: 656

Фото без опису

16.09.2019 року об 11.00 год відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань землекористування, підприємницької діяльності та регуляторної політики. Засідання провів голова комісії Лужанський П.Ф.

В роботі постійної комісії взяли участь селищний голова Р.Трамбовецький, секретар селищної ради О.Сторожук, спеціаліст І категорії із земельних питань А. Шандурська.

Заступником голови комісії обрано депутата Голоту П.М., секретарем засідання – Польового О.Д.

На порядку денному засідання було розглянуто   питання:

1. Про дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі у приватну власність громадянам.

2. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі у власність громадянам.

3. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі в оренду громадянам.

4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду громадянам.

5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передати у власність гр. Коновалову О.С.

7. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду Теплицькій районній спілці споживчих товариств для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована на території Теплицької селищної ради по вул. В.Стуса, 6а.

8. Про затвердження технічної документації  з нормативно грошової оцінки земель населеного пункту с. Стражгород Теплицького району Вінницької області.

9. Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель населеного пункту с. Розкошівка Теплицького району Вінницької області.

 

Всі питання комісія рекомендувала винести на розгляд 3 позачергової сесії Теплицької селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь