Теплицька селищна рада
Вінницька область, Гайсинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«U-LEAD з Європою» в Теплицькій громаді

Дата: 05.09.2019 16:20
Кількість переглядів: 966

«U-LEAD з Європою» – це міжнародна Програма, яка спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Зазначена Програма спрямована на підтримку реформи децентралізації, зокрема розширення прав і можливостей об’єднаних громад з метою надання високоякісних послуг громадянам.

Для цього Програма підтримує створення чи модернізацію центрів надання адміністративних послуг в громадах, які мають відповідати очікуванням громадян та розробити ІТ-рішення, які забезпечують надання відповідних послуг.  

З цією метою, 3 вересня Олена Ступакова та Сергій Карман — експерти Програми «U-LEAD з Європою» відвідали Теплицьку громаду для уточнення її спроможності у реалізації проекту індивідуальних потреб та розробки Технічного завдання для створення й модернізації ЦНАП для громади та надати необхідну інституційну і матеріальну допомогу.

Експерти Програми зустрілися із Теплицьким селищний головою Р.Трамбовецьким,  представниками старостинських округів Теплицької ОТГ, управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації та надали відповідні роз’яснення щодо головних завдань Програми «U-LEAD з Європою».

Доречно буде зазначити, що наша громада вже тричі подавала свої заявки до Програми – вперше це в період другої фази, а саме у 2017 році, вдруге – в період третьої фази в лютому 2019 року. Тоді нашу громаду не було відібрано для участі у цій Програмі. В червні 2019 року ми знову подали заявку і на цей раз вже є учасником четвертої фази.

В рамках співпраці з Програмою «U-LEAD з Європою» Теплицька громада отримає сучасний модернізований ЦНАП.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь